Raportit

17.6.2013


Dn-pojat (01) kilpasarja
12.6. Joutsan urheilukenttä
JoSePa - FC Vaajakoski 3-0
Maalit: Nuutti Rautio, Elias Paappanen (rp.), Jerry Järvinen


FC Vaajakoski saapui pistejahtiin Joutsan urheilukentälle pilvisenä keskiviikkoiltana. Kotijoukkue jatkoi kuitenkin edellisillan tylyllä linjalla eikä suonut vastustajalleen taaskaan yhtään osumaa.

Peli alkoi Josepan kannalta iloisesti, kun Nuutti Rautio pääsi laukomaan johto-osuman jo kolmen peliminuutin kohdalla. Pallo pysyi varsin mallikkaasti josepalaisten hallussa ja puolustuksen pelatessa varmasti ei vastustajalle maalipaikkoja juurikaan suotu. Pelikello oli ehtinyt raksuttaa kahdeksantoista minuutin kohdalle, kun Elias Paappanen kaadettiin rangaistusalueella. Tuomari vihelsi rangaistuspotkun kotijoukkueelle ja Elias asteli laukomaan palloa pilkulta. Kova laukaus vasempaan alakulmaan ei jättänyt maalivahdille mitään mahdollisuuksia ja Josepa siirtyi 2-0 johtoon. Josepa jatkoi pelin hallintaa ja jakson loppuminuuteilla Jerry Järvinen pääsi Nurmisen Matin syötöstä vielä laukomaan taukonumeroiksi 3-0.

Toinen jakso sujui yhtä lailla Josepan hallinnassa. Eliaksen vastapallosta laukomaa ylärimaa lähemmäs maalia kumpikaan joukkue ei kuitenkaan päässyt. Puolustus pelasi varmasti, eikä ottelun voittajasta ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Kun näissä otteluraporteissa yleensä viliseekin vain maalintekijöitä, on nyt vuorossa kiitosta puolustajille. Vaikka nollaykköset on voittanut neljä peliä putkeen, ei hyökkäys ole välttämättä ollut se osa-alue, joka on toiminut parhaiten. Puolustus on pelannut erittäin varmasti, mistä tuloksena vain yksi päästetty maali kolmeen viimeiseen otteluun. Keskuspuolustuksen lukkoina toimineet Matias Paappanen ja Valtteri Porras ovat pelanneet varmasti ja katkoneet vastustajan läpisyötöt hyvällä prosentilla. Laitapuolustajina uurastaneet Laura Kotimäki ja Tuuli Liukkonen ovat jätteneet vastustajien pojat vaille mahdollisuuksia. Laidoilla ovat rehkineet myös salamannopea Heikki Rasmus ja yhä parempia otteita esittävä isoveli Erkki. Oksasen Eetu pelasi myös hienon pelin nimenomaan Vaajakoskea vastaan. Ja viimeisenä puolustuksen lukkona on toiminut Tapperin Eetu maalissa. Eetu on rauhoittanut joukkueen peliä varmoilla otteillaan ja rauhallisella toiminnallaan.

Kaiken kaikkiaan tahtotila joukkueessa tuntuu olevan tällä hetkellä kohdallaan. Keskiviikkona matkaamme Jyväskylään JJK:n vieraaksi ja luvassa tiukkaa vääntöä Vaajakosken tekonurmella.

valmentaja Mikko Paappanen

 
Paluu JoSePa etusivulle
Etusivu
Uutiset
Raportit
Sarjataulukko
Yhteystiedot
Harjoitusvuorot
Kotiottelut
Turnaukset
Miehet viitonen
Naiset harraste
Cn-pojat (01)
D-pojat (02)
E-pojat (04)
F-pojat (06)
Kuvagalleria
Linkit
Lehdet ja muut julkaisut
 
Dataseed Oy Säästöpankki Huttula Maanrakennus Kotimaki Joutsan Seutu Tilitoimisto Jukka Taskinen Keski-Suomen Osuuspankki Maanrakennus Pertti Kärnä LähiTapiola JanTeam Joutsan Kourukeskus
Dataseed.fi - 2007