Joutsan Joutopäivien kanssa samana viikonloppuna Joutsan Ratakeskuksessa järjestetään autourheilun jokamiesluokan SM-kisat. Paikalle odotetaan kahtena päivänä yhteensä jopa 10.000 katsojaa ja osallistujaa. Jokkis-SM näkyy myös Joutopäivillä: Joutopäivien markkinakentälle Länsitien alueelle tuodaan näytille #eikiusita-kampanjan tunnuksena toimiva Fiat-jokkisauto. Lisätietoa kampanjasta löytyy täältä.


  Neljänsuora Joutsan Joutopäivien ohjelmistoa on julkistettu. Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävien perinteisten kesäjuhlien esiintyjinä ovat muun muassa Jope Ruonansuu, Neljänsuora, Happoradio ja Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani. Ruonansuu ja Neljänsuora esiintyvät lauantaina 2.7. Ilta talomuseolla -tapahtumassa. Happoradio puolestaan on varattu torstain 30.6. JP-Musaklubille Huttulaan ja Kilpeläinen samaan paikkaan perjantaille. Joutopäivillä muisteltiin jo viime kesänä paikallista…
Read More


Joutopäivien markkinapaikat Länsitien alueella Joutsan kirkonkylän keskustassa ovat nyt myynnissä. Tiedustelut ja paikkavaraukset: 040-485 7686 (klo 16 jälkeen tai jätä soittopyyntö) joutopaivat@gmail.com Katso lisää Markkinat-sivultamme.