Epävarman koronatilanteen vuoksi Joutsan Joutopäivät jäävät pitämättä myös tulevalta kesältä 2021. Tapahtuman pääjärjestäjä ja organisoija, Joutsan Yrittäjät ry, päätti tapahtuman perumisesta hallituksen kokouksessa. Toivomme, että vuoden päästä 2022 voimme jälleen järjestää Joutsan perinteikkäät kesäfestivaalit. Vuonna 2022 olisikin jo 50-vuotisjuhlavuosi. Joutsan Joutopäivät ja Joutsan Yrittäjät ry ei kuitenkaan toivo, että kaikki kesätapahtumat Joutsasta jouduttaisiin perumaan…
Read More


Joutsan Yrittäjä ry:n hallitus teki vaikean päätöksen: Joutopäivät perutaan kesältä 2020. Vuodesta 1972 keskeytyksettä järjestetty kesäfestivaali on selvinnyt läpi tyvenen ja myrskyjen, mutta nyt maailmanlaajuinen koronavirusepidemia on pistänyt vaakalaudalle niin kesätapahtumien järjestelyt kuin kesäjuhlakansan turvallisuuden. Seuraavan kerran LÄMPIMÄSTI TERVETULOA JOUTOPÄIVILLE SIIS KESÄLLÄ 2021!!   Nyt huhtikuussa 2020 emme vielä tiedä, millaiselta näyttää Suomessa heinäkuu 2020….
Read More


Mitä Joutopäivillä tapahtuu tänä vuonna? Mitkä tapahtumapaikat varataan ensimmäisenä? Kaikille yhdistyksille, järjestöille, yrityksille ja muille oheistapahtumien järjestäjille yhteinen suunnittelukokous Joutsan Joutopäivistä 2020 – tule mukaan vaikuttamaan ja ideoimaan! To 27.2.2020 klo 17 Aaton ja Ellin kokoustiloissa, Jousitie 39. Tervetuloa!