22 Pistepirkko ja Pekko Käppi – Ensimmäisiä Joutopäivien ohjelmistoja julki

22 Pistepirkko ja Pekko Käppi – Ensimmäisiä Joutopäivien ohjelmistoja julki

Juhlavuoden Joutopäivillä nähdään ja kuullaan jälleen paljon korkeatasoista ohjelmaa useissa korkeatasoisissa esiintymispaikoissa. Oletko käynyt Jäähuoneen kivisessä salissa kuuntelemassa akustiikkaa? Entä onko Haihatuksen kesäinen MusaSunnuntai omenapuiden katveessa jo tuttu?

Joutopäivät aloittaa torstaina 30.6.2022 Suonteen Soitto -konsertti Café Meijerinliiterissä. Silloin Jäähuoneen lavalle nousee Pekko Käppi Duo. Pekko Käppi yhdistää upeasti kansanperinnettä, kansanmusiikkia ja nykymusiikkia, ja hänen nimikkosoittimensa on harvemmin esiintymislavoilla nähtävä jouhikko.

 

Pekko Käppi Joutsan Joutopäivät Meijerinliiteri

 

Joutopäivät päättyy sunnuntai-iltaan 3.7.2022, jolloin Taidelaitos Haihatuksen MusaSunnuntaissa esiintyvät 22 Pistepirkko ja Roku Rousu & The IONS. Lipunmyynti MusaSunnuntaihin on jo alkanut – voit ostaa lippusi sunnutai-illan tilaisuuteen täältä: https://holvi.com/shop/haihatus/

Toki Joutopäivät ovat paljon muutakin kuin musiikkia, vaikka sitä runsaskätisesti onkin tulossa tarjolle. Tulevan kesän Joutopäivien ohjelmisto julkistetaan pian kokonaisuudessaan. Monipuolinen kattaus nykypäivää ja kansanperinnettä koettavaksi – pysy kuulolla!

 

 

Avainsanat: , , , , Filled Under: Yleinen Posted on: 29.4.2022