Sirkusta ja muita kansanhuveja

Sirkusta ja muita kansanhuveja

Harvinaista herkkua on tarjolla Haihatuksen piha-alueella joutopäivien päätöspäivänä su 3.7, kun pihan valtaavat suomalaiset mutta ulkomailla pääosin työskentelevät Mad in Finland -sirkustaiteilijat. Esityksessä pureudutaan suomalaisuuteen nostalgialla ja lempeällä itseironialla.
Mad in Finland
Tänä kesänä kaikki 24 suomalaista naista, jotka ovat vuosien varrella vierailleet ja vaikuttaneet esityksessä, kutsutaan koolle. Syntyy nykysirkuksen spektaakkeli Mega Mad in Finland, joka esitetään Joutsassa, Tampereella ja Pusulassa.
Mad in Finland -kollektiivi kiertää Suomea kahden viikon ajan juhlien 10-vuotisjuhlavuottaan. Mad in Finland -kollektiiville myönnettiin sirkustaiteen valtionpalkinto 2015.

Avainsanat: , , , Filled Under: Yleinen Posted on: 9.5.2022