Taidetta monille aisteille

Taidetta monille aisteille

Joutopäivät on melkoista taiteen sinfoniaa juhlavuoden kunniaksi. Alkaa olla Joutsassa galleriaa joka lähtöön!

Taidelaitos Haihatus
Estomania 3 -kesänäyttelykokonaisuus on auki Taidelaitos Haihatuksen hienossa historiallisessa puutalomiljöössä ja sitä ympäröivässä pihapiirissä Joutopäivien ajan joka päivä klo 11-18. Museokortti toimii!
Taidelaitos Haihatus, Jousitie 68-70

Galleria Jäähuone
Imago Mundi, surrealistinen kesänäyttely Café Meijerinliiterin upeassa Jäähuoneessa on auki Joutopäivien ajan joka päivä klo 12-18. Vapaa pääsy.
Café Meijerinliiteri, Kangasniementie 1052

KITA – Kineettisen taiteen talo
Kineettisen taiteen talossa on esillä luonnonvoimat kiehtovalla tavalla yhdistävää, tavalla tai toisella liikkeeseen perustuvaa taidetta: kineettisiä veistoksia, installaatioita, grafiikkaa, ääni- ja valotaidetta sekä performansseja.  Avajaiset pe 1.7. klo 19.30 alkaen, la-su auki klo 11-18. Museokortti toimii, ja Haihatuksen kanssa sama pääsylippu!
Huttulan ranta, Tokerontie 11

Taideseuran ja Taitokeskuksen näyttely
Joutsan Taideseuran kesänäyttely ja Taitokeskuksen kokoama, hieno kokonaisuus kangaspuilla kudottua käsityötaidetta räsymatoista poppanaan ja kudonnaisiin. Auki pe 10-18, la 10-16, su 12-16. Vapaa pääsy.
Taitokeskus/Jukolan talo, Jousitie 38

Lotta-valokuvanäyttely
Sini Pylkkänen toteutti hiljattain projektinsa Lotta-valokuvista. Upea kokonaisuus on nähtävillä Joutopäivillä Talomuseolla la klo 10-18 ja mahdollisesti vielä illallakin iltarientojen aikaan! Päivällä klo 18 saakka vapaa pääsy.
Talomuseo, Museotie 2

 

 

Avainsanat: , , , , , , , Filled Under: Yleinen Posted on: 13.6.2022