OHJELMISTO 4/2017  
 
Päivä ja aika: Elokuvan nimi: Ikäraja: €: Kesto:
Ke 26.4.  18:00
 Fast and Furious 8
Maassa tuntuu vallitsevan rauha, kun vauhdikas tiimi viettää viimein tavallista arkea: Dom ja Letty nauttivat kuherruskuukaudestaan ja Brian ja Mia ovat jättäneet entisen elämän taakseen. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun salaperäinen nainen (Oscar-voittaja Charlize Theron) viettelee Domin rikollisuuden ja petoksen pyörteisiin alamaailmaan, josta ei näytä olevan pakokeinoa.

Uhkarohkean eliittijoukon on matkattava niin Kuuban rannoille, New Yorkin kaduille kuin Barentsinmeren hyisille lakeuksillekin estääkseen vaarallista anarkistia syöksemästä maailmaa kaaokseen ja pelastaakseen miehen, joka teki heistä perheen.
 K 12/9 8 € 2 h 19 min
To 27.4.  12:30
 Kansallisen veteraanipäivän pääjuhlan televisiolähetys valkokankaalla
Kansallisen veteraanipäivän pääjuhla järjestetään tänä vuonna Lahdessa. Joutsassa tilaisuus järjestetään niin, että sankarihaudoilla tapahtuvan seppelten laskun jälkeen kahvitilaisuus on nuorisoseurantalolla / Joutsan kinossa. Valtakunnallisen pääjuhlan televisiointi alkaen klo 12.50 katsotaan yhdessä Kinon valkokankaalta.
Tilaisuuden järjestää kunnan kulttuurityöryhmä ja Joutsan Kino.
Tervetuloa!
   2 h
Ti 2.5.  14:00
18.00
 Jääkärin morsian 1938 '''' Suomi 100 - elokuvasarjaa
Risto Orkon ohjaama sotadraama Jääkärin morsian (1938) on toinen Sam. Sihvon samannimiseen näytelmään perustuvista filmatisoinneista (ensimmäinen 1931). Vuosiin 1916–17 sijoittuvassa versiossa Saksan 27. Kuninkaallinen Jääkäripataljoona on palaamassa rintamalta Libauhun. Jääkärikorpraali Martti Kari (Kullervo Kalske) ihastuu junamatkalla liiviläiseen tanssijattareen Sabinaan (Tuulikki Paananen), johon on iskenyt silmänsä myös paroni Rolf Lichtenstein (Erkki Uotila). Vakoilijoiden juonet ja sota luovat varjoja kauniin tanssijattaren ja komean jääkärin suhteen ylle.
 S 5 € 1 h 27 min

Muutokset ovat mahdollisia - Ohjelmistomme elokuvista saat lisätietoa osoitteesta www.finnkino.fi sekä Facebookista.
Ikärajat ovat meitä kaikkia sitovia. Kolme vuotta ilmoitettua ikärajaa nuoremmat pääsevät sisään 18 v. täyttäneen seurassa.

Käy omassa Kinossa - pidä palvelut Joutsassa !

 

Yhteystiedot: Eero Peltoniemi (040 506 5649) - eero.peltoniemi@joutsa.fi - Nuoriseuran talossa, Jousitie 27.
Lippukassa ja Nuorisoseuran kioskimyynti avataan 30 min ennen näytöstä.

Joutsan kino