OHJELMISTO 8/2016  
 
Päivä ja aika: Elokuvan nimi: Ikäraja: €: Kesto:
Pe 2.9.  22:30
Ti 6.9.  19:00
 Bodom elokuva - myöhäisillan kotimainen kauhuelokuva ulkoilmaesityksenä Joutsan Talomuseolla
Bodomin tragediasta hyytävä kauhuelokuva öisen museoalueen keskellä. Sateen uhatessa Joutsan Kinnossa. Tiistai-illan esitys Joutsan Kinossa.
Illan kahden elokuvan yhteislippu 18 €.

Tiistaina liput 8 €. Veikkauskortilla kaksi katsojaa yhden hinnalla.

Elokuvassa neljä nuorta lähtee telttailemaan Espoon kuululle Bodominjärvelle tarkoituksenaan selvittää vuonna 1960 tapahtuneet murhat. Outokummussa kasvanut ohjaaja pitää mysteeriä yhtenä kiinnostavimmista tarinoista. Hän vieraili tapahtumapaikalla, kun murhatutkimuksen oikeudenkäynti avattiin uudelleen vuonna 2004.

- Olimme Aleksin kanssa puhuneet pitkään kauhuelokuvan tekemisestä ja palasimme aina Bodomiin. Neljä telttailevaa nuorta on universaali aihe, mutta kuinka tehdä siitä tarina, jossa on jotain uutta. Kävin oikeudenkäynnin aikaan prätkäreissulla siellä ja huomasin, että siellä oli nuoria etsimässä sitä samaa niemeä. Silloin sain idean elokuvaan.

Lastenelokuvan Ellan ja kaverit sekä jättimenestyneen Luokkakokouksen aiemmin ohjannut Mustonen pitää Bodomin kuvauksia yhtenä uransa toistaiseksi haastavimmista. Bodomia kuvattiin yli 30 päivänä Suomessa ja Virossa. Elokuvassa on paljon yökuvauksia, stuntteja ja haastavia teknisiä yksityiskohtia ja nuori tiimi työskenteli kahdella kielellä.
 K16 /13 10 € 1 h 25 min
La 3.9.  16:00
Su 4.9.  14:00
16.00
 Ice Age: Törmäyskurssilla 3 D
Jyrsiksen eeppinen tammenterhojahti sinkoaa hänet avaruuteen, aiheuttaen vahingossa kosmisen ketjureaktion, joka uhkaa jäätikön kohtaloa. Pelastaakseen itsensä, on Sidin, Mannyn, Diegon ja muun lauman jätettävä kotinsa ja lähdettävä seikkailuja ja kommelluksia täynnä olevalle matkalle. Matkalla uuteen ja eksoottiseen maahan he tulevat kohtaamaan jälleen paljon uusia ja värikkäitä hahmoja.
 K7/4 7 € 1 h 35 min
Pe 2.9.  20:30
Ke 7.9.  19:00
 Kerro minulle jotain hyvää
ODOTETTU ULKOILMAESITYS JOUTSAN TALOMUSEOLLA
Sateen uhatessa Joutsan Kinossa
Syysillan elokuvatapahtuma nyt kolmatta kertaa, kahden elokuvan iltana !
Kerro minulle jotain hyvää on kesän paras nyyhkyelokuva (HS 8.7.2016) Se perustuu Jojo Moyesin samannimiseen menestysromaaniin, joka on hurmannut myös suomalaiset lukijat.
Kerro minulle jotain hyvää on klassikkoreseptillä rakennettu tarina rikkaasta vammautuneesta pojasta ja työväenluokkaisesta tytöstä, joka palkataan hänen avustajakseen. Tragediaa ja komediaa sopivassa suhteessa, luokkajakoa sekä tietenkin lopulta myös riipaisevaa romantiikkaa.

Kuten romaanikin myös elokuva on erinomainen nyyhkyelokuva, tämän ajan Love Story, jota kohdeyleisö seuraa nenäliinapaketti kourassa. Sellaiseksi se on tehty, ja siinä se on onnistunut. Clarke luo elokuvan sadunomaisen hengen, ja hänestä välittyy sitä vastustamatonta sydämellisyyttä, jonka varaan Loun hahmo on luotu.

Perjantaina illalla kahden elokuvan yhteislippu 18 €
Keskivikkoillan esitys Joutsan Kinossa. Silloin liput 8 €.


 S 10 € 1 h 51 min

Muutokset ovat mahdollisia - Ohjelmistomme elokuvista saat lisätietoa osoitteesta www.finnkino.fi sekä Facebookista.
Ikärajat ovat meitä kaikkia sitovia. Kolme vuotta ilmoitettua ikärajaa nuoremmat pääsevät sisään 18 v. täyttäneen seurassa.

Käy omassa Kinossa - pidä palvelut Joutsassa !

 

Yhteystiedot: Eero Peltoniemi (040 506 5649) - eero.peltoniemi@joutsa.fi - Nuoriseuran talossa, Jousitie 27.
Lippukassa ja Nuorisoseuran kioskimyynti avataan 30 min ennen näytöstä.

Joutsan kino