OHJELMISTO 8/2018  
 
Päivä ja aika: Elokuvan nimi: Ikäraja: €: Kesto:
La 18.8.  16:00
Su 19.8.  14:00
16.00
Ke 22.8.  19:00
 Mamma Mia Here We Go Again
Valmistaudu jälleen laulamaan, tanssimaan, nauramaan ja rakastamaan!

Kokonainen vuosikymmen on kulunut siitä, kun Mamma Mia! Elokuva nousi valtavaksi menestykseksi ympäri maailmaa. Nyt kutsumme sinut takaisin maagiselle Kalokairin saarelle Kreikkaan, kokonaan uuden, ABBAn kappaleisiin pohjautuvan musikaalin pariin! Kesällä 2018 ensi-iltansa saavassa elokuvassa nähdään rooleihinsa palaava alkuperäinen näyttelijäkaarti sekä uusia nimiä, mukana mm. Lily James (Cinderella, Baby Driver, Downton Abbey).

Mamma Mia! Here We Go Again -elokuvan tuotannosta vastaavat alkuperäisen elokuvan tuottajat Judy Craymer ja Gary Goetzman. Craymer on myös maailmanlaajuiseksi menestykseksi nousseen hittimusikaalin luoja.
 S 10 € 1 h 55 min
Pe 24.8.  21:00
Su 26.8.  19:00
 Heredit -Pahan perintö
Kun Grahamin perheen matriarkka Ellen kuolee, hänen tyttärensä perheelle alkaa selvitä salaperäisiä ja yhä karmivampia salaisuuksia suvun historiasta. Mitä enemmän Grahamin perhe saa selville sukunsa synkästä menneisyydestä, sitä kiihkeämmin he yrittävät paeta pahaenteiseksi ja periytyväksi osoittautuvaa kohtaloaan, joka tuhoaa hitaasti kaiken ympäriltään. Esikoiselokuvassaan käsikirjoittaja-ohjaaja Ari Aster päästää pahimmat painajaiset täysin valloilleen. Nouseva ohjaajatähti nostaa kauhuelokuvan uudelle hyytävälle tasolle, vyöryttäen tavanomaista perhetragediaa taidokkaasti kohti väistämätöntä ja kirottua kohtaloaan.
 K 16 10 € 2 h 8 min
Pe 31.8.  21:00
La 1.9.  14:00
16.00
Ti 4.9.  19:00
 Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja
Kinon ulkoilmaesitys Joutsan Talomuseolla.
Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja toivottuna ulkoilmaesityksenä pe 31.8. puoli tuntia auringonlaskun jälkeen klo 21.00. Elokuva on Tiina Lymin ohjaama ja perustuu Tuomas Kyrön samannimiseen romaaniin vuodelta 2014. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Tiina Lymi, Tuomas Kyrö ja Juha Lehtola. Pääroolissa Heikki Kinnunen. Katettu katsomo.
Normaalit esitykset Joutsan Kinossa ilmoitetaan lähipäivinä.
KINON SISÄTILOISSA pääsyliput 10 €

 K 12 12 € 1 h 50 min
La 8.9.  16:00
Su 9.9.  14:00
 Puluboin ja Ponin leffa
Koulun alku lähestyy, mutta 7-vuotias Poni-tyttö (Jenni Lausi) ei halua koululaiseksi. Hän pukeutuu mieluummin tekoturpaan ja laukkaa kaupungin katuja villinä ja vapaana. Äidin (Anna-Maija Tuokko) mielestä ponileikkien on loputtava, sillä koulussa pitää käyttäytyä. Äiti saa isänkin (Santtu Karvonen) vakuutettua siitä, että jotain täytyy tehdä.

Mikä avuksi, kun aikuiset eivät ymmärrä? Kesän aikana Ponin elämään astuu mielikuvituskaveri Puluboi (Aapo Puusti), omanlaisensa lintumainen poika, joka rakastaa mainoksia ja pullaa ja vihaa r-kirjainta. Rämäpäisellä Puluboilla on ratkaisu Ponin ongelmiin. Kaikki tuntuu helpolta, kun beatboxaa ja syö vähän bullaa! Jännittävä kesä saa aina vain värikkäämpiä käänteitä, kun ponityttö ja lintupoika valtaavat aarteita pursuavan roskalavan ja leikkivät miten lystäävät. Puluboin ja Ponin vauhdissa koko perheen elämä menee railakkaasti uusiksi.

Ensimmäisistä Risto Räppääjä -hittielokuvistakin tunnetun Mari Rantasilan ohjaama Puluboin ja Ponin leffa perustuu Veera Salmen huippusuosittuun Puluboi ja Poni -kirjasarjaan, jonka anarkistinen huumori on valloittanut niin lasten kuin aikuistenkin sydämet. Ilmiöksi nousseiden hahmojen riemastuttava kohellus muistuttaa kaikenikäisiä leikin ja mielikuvituksen uskomattomasta voimasta. Töttölöö!

Ohjaaja: Mari Rantasila
Pääosissa: Jenni Lausi, Aapo Puusti, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen, Seppo Halttunen, Jaana Pesonen
 S 6 € 1 h 12 min
Pe 7.9.  19:00
Su 9.9.  19:00
Ke 12.9.  19:00
  BlacKkKlansman
Jasper Pääkkönen näyttelee yhtä avainrooleista Spike Leen uutuuselokuvassa BlacKkKlansman. Elokuva on tositapahtumiin perustuva tarina afroamerikkalaisesta poliisista, joka onnistuu soluttautumaan Ku Klux Klaniin.
Ohjaaja Spike Lee
Pääosissa: John David Washington, Adam Driver, Laura Harrier, Topher Grace, Jasper Pääkkönen
 K12 10 € 2 h 15 min
Ti 2.10.  18:00
 Suontee - kuikkajärvi
LUONTOKUVAILTA
Kuikkatutkija Pekka Lehtonen pitää kuvaesityksen kuikista ja Suonteen luonnosta. Esityksessä käydään läpi kuikan käyttäytymistä, pesimäbiologiaa ja ääniä sekä kuikkaan liittyviä kansantarinoita. Lisäksi luodaan katsaus Suonteen vesilinnustoon ja sen muutoksiin viimeisten kymmenien vuosien aikana. Tilaisuus kestä noin tunnin ja sen jälkeen kuulijat voivat esittää kysymyksiä.
Tervetuloa! Vapaa pääsy.
 S  1 h

Muutokset ovat mahdollisia - Ohjelmistomme elokuvista saat lisätietoa osoitteesta www.finnkino.fi sekä Facebookista.
Ikärajat ovat meitä kaikkia sitovia. Kolme vuotta ilmoitettua ikärajaa nuoremmat pääsevät sisään 18 v. täyttäneen seurassa.

Käy omassa Kinossa - pidä palvelut Joutsassa !

 

Yhteystiedot: Eero Peltoniemi (040 506 5649) - eero.peltoniemi@joutsa.fi - Nuoriseuran talossa, Jousitie 27.
Lippukassa ja Nuorisoseuran kioskimyynti avataan 30 min ennen näytöstä.

Joutsan kino