OHJELMISTO 1/2017  
 
Päivä ja aika: Elokuvan nimi: Ikäraja: €: Kesto:
Ti 24.1.  18:00
 Armoton maa
Ensi-ilta perjantaina!
Nykypäivän Lappiin sijoittuvan pohjoisen westernin pääosissa nähdään Ville Virtanen, Mikko Neuvonen ja Antti Holma. Muissa rooleissa elokuvassa nähdään muun muassa Pernilla August, Malin Buska, Outi Mäenpää sekä norjalainen Jörgen Langhelle.

Elokuvan tapahtumat sijoittuvat pieneen kylään Länsi-Lapissa lähellä Ruotsin rajaa. Ville Virtasen esittämä poliisi Lasse saa kuulla, että paikallinen rikollinen Jaakko (Antti Holma) on vapautunut vankilasta ja ajautunut törmäyskurssille Lassen pojan Mikko Neuvosen esittämän Erkin kanssa.

Elokuvassa seurataan kolmikon edesottamuksia ruotsalaisten ammattitappajien tuodessa kolmiodraamaan oman mausteensa. Lopullinen välienselvittely käydään Lapin armottomassa erämaassa.
 K16/13 8 € 1 h 30 min
La 28.1.  16:00
Su 29.1.  14:00
La 25.2.  16:00
Su 26.2.  14:00
 Onneli ja Anneli ja salaperäinen muukalainen
Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Se on itsenäinen jatko-osa aiemmille Onneli ja Anneli -elokuville. Onnelin ja Annelin kodin lähelle avataan uusi lastenkoti. Lastenkodin ankeaa elämää pakeneva Pekki-poika muuttaa Ruusukujalle tyttöjen kanssa. Kolmikko päättää perustaa Rosvoliiton ja tehdä lastenkodista taas iloisen paikan.IL
MLL:njäsenkortilla liput 5 €
 S 6 € 1 h 15 min
La 4.2.  16:00
Su 5.2.  14:00
Pe 24.2.  18:00
 Marcus & Martinus: Yhdessä unelmiin


Vuoden 2015 alkuun saakka Marcus ja Martinus olivat kaksi aivan tavallista poikaa, jotka rakastivat musiikkia. Villeimmissä unelmissaankaan he eivät osanneet aavistaa, mitä seuraavaksi olisi luvassa: nykyään Norjan suosituimmiksi teini-idoleiksi nousseiden kaksosveljesten keikat myydään loppuun ennätysajassa ja heitä fanitetaan kaikkialla Pohjoismaissa. Pojat itse kertovat, että fanit ovat heille kaikki kaikessa ja vaikka suosio välillä hämmentääkin heitä hieman, he ovat innoissaan saavutuksistaan.

Marcus & Martinus: Yhdessä unelmiin seuraa poikien uraa syksylle 2016 saakka, jolloin he esiintyivät kahdesti täpötäydelle Spektrum-areenalle Oslossa. Lokakuussa julkaistiin kaksikon uusin levy Together, josta on jo tullut valtava menestys.
 S 8 € 1 h 15 min
Ti 14.2.  14:00
18.00
La 18.2.  18:00
 Toivon tuolla puolen
Aki Kaurismäen käsikirjoittama ja ohjaama elokuva Toivon tuolla puolen kertoo suomalaisesta kauppamatkustajasta (Sakari Kuosmanen) ja syyrialaisesta pakolaisesta (Sherwan Haji), joiden polut risteävät.

Elokuva jakautuu kahteen tarinaan, jotka sattuman ajamana risteytyvät neljänkymmenen minuutin kohdalla. Ensimmäinen kertoo Khaledista, nuoresta syyrialaisesta pakolaismiehestä, joka on menettänyt miltei koko perheensä ja lähes vahingossa ajautuu hiililaivan salamatkustajana Helsinkiin, jossa hakee turvapaikkaa ilman suuria toiveita vastaisesta elämästään.

Wikström, toinen päähenkilöistä, on viisissäkymmenissä oleva kauppamatkustaja (edustaa lähinnä miesten paitoja ja solmioita), joka jättää elokuvan alussa alkoholisoituneen vaimonsa ja ammattinsa, muuttuu hetkeksi pokerihaiksi ja siten saamillaan vähäisillä rahoilla hankkii kannattamattoman ravintolan helsinkiläisen laitakadun sisäpihan perältä.

 K 12/9 8 € 1 h 38 min
Pe 10.2.  18:00
Su 12.2.  18:00
Ke 15.2.  14:00
18.00
 Kaiken kattava kauneus
Menestynyt newyorkilainen mainostoimiston johtaja vetäytyy täysin omiin oloihinsa kohdattuaan valtavan henkilökohtaisen tragedian. Tilanteesta huolestuneet ystävät yrittävät epätoivoisesti saada häneen yhteyttä, mutta mies etsii vastauksia universumilta kirjoittamalla kirjeitä Rakkaudelle, Ajalle ja Kuolemalle. Vasta kun hän alkaa saada kirjeisiinsä odottamattomia henkilökohtaisia vastauksia, hän alkaa ymmärtää, kuinka nämä kolme asiaa nivoutuvat toisiinsa ihmisen elämässä, ja kuinka raskaimpaankin menetykseen voi kätkeytyä pisara kauneutta.
 S 8 € 1 h 37 min
Pe 17.2.  18:00
Su 19.2.  18:00
Ke 22.2.  18:00
 La La Land
7 Golden Globe:n voittaja. PARAS ELOKUVA La La Land -elokuva kertoo aloittelevan näyttelijän Mian (Emma Stone) ja omistautuneen jazz-muusikon Sebastianin (Ryan Gosling) tarinan. He ponnistelevat unelmiensa eteen kaupungissa, joka tunnetusti tuhoaa toiveet ja särkee sydämet. Nykyhetken Los Angelesin päivittäisestä elämästä kertova alkuperäismusikaali tutustuttaa unelmien tavoittelun iloihin ja suruihin.

Oscar-®ehdokas Damien Chazellen (Whiplash) käsikirjoittama ja ohjaama La La Land on rakkaudenosoitus enkelten kaupungille ja Hollywood-musikaaleille.
 S 8 € 2 h 8 min

Muutokset ovat mahdollisia - Ohjelmistomme elokuvista saat lisätietoa osoitteesta www.finnkino.fi sekä Facebookista.
Ikärajat ovat meitä kaikkia sitovia. Kolme vuotta ilmoitettua ikärajaa nuoremmat pääsevät sisään 18 v. täyttäneen seurassa.

Käy omassa Kinossa - pidä palvelut Joutsassa !

 

Yhteystiedot: Eero Peltoniemi (040 506 5649) - eero.peltoniemi@joutsa.fi - Nuoriseuran talossa, Jousitie 27.
Lippukassa ja Nuorisoseuran kioskimyynti avataan 30 min ennen näytöstä.

Joutsan kino