Yrityspuisto Joutsan Nuoli

Yrityspuisto Joutsan Nuoli rakennetaan aivan Nelostien viereen, Joutsan Oravakiven ja Karimäen alueille. Ajettaessa Lahden suunnasta Jyväskylään Oravakiven alue sijoittuu tien vasemmalle puolella heti Oravakivensalmen jälkeen. Karimäki on puolestaan Nelostien oikealla puolella, muutaman kilometrin etäisyydellä Oravakivestä.

Rakenna yrityksesi tulevaisuus!

Nelostien piikkipaikalle sijoittuva yrityspuisto Nuoli tarjoaa mainioita ratkaisuja kiinteistö- ja aluesijoittajille sekä toimitilaa tarvitseville yrityksille. Upea luontoympäristö ja rakentamisen monet mahdollisuudet tarjoavat eväitä visiosi toteuttamiseen.

Kohtuuhintaiset tontit ja paljon rakennusoikeutta

Joutsan Nuolen tontit ovat tilavia sekä kohtuuhintaisia ja niillä on reilusti rakennusoikeutta. Asemakaava mahdollistaa yli 20 000 kerrosneliömetrin rakentamisen yrityspuiston alueelle. Näistä 2500 k-m² on varattu asuinrakentamiseen, 3 000 k-m² palveluille, 2 500 k-m² palvelu- ja huoltoasematoiminnalle ja reilut 13 000 k-m² ympäristöhäiriöttömälle teollisuudelle. Alueelle tavoitellaan 10–20 uutta yritystä.

Erinomainen sijainti

Nuoli on lähellä useimpia Suomen suurimmista kaupungeista. Esimerkiksi Jyväskylään ajaa noin 50 minuutissa. Lahteen matkaa on noin 100 kilometriä, Helsinkiin, Vantaalle ja Espooseen noin 200 kilometriä. Yrityksen asiakkaiden ja kumppaneiden tapaamiseen riittää siis päiväreissu. Asiakastoimituksetkin onnistuvat lyhyellä aikataululla.

yrityspuiston
ESITTELYVIDEO

Klikkaa viereistä kuvaa ja katso, miltä yrityspuisto Joutsan Nuoli voisi valmistuttuaan näyttää.

kiinnostuitko? kysy lisää JOUTSAN PALVELUISTA JA TONTEISTA

Harri Nissinen
puh. 050 654 35
harri.nissinen@joutsa.fi