Harmony Sisters: Teatteri Eurooppa Neljän musiikkinäytelmä

Joutsan Nuorisoseurantalo Honkala - Jousitie 27, 19650 JOUTSA

Teatteri Eurooppa Neljän musiikkinäytelmä Harmony Sisters Joutsan Nuorisoseurantalo Honkala                 la 9.11.2019 klo 18

Teatteri Eurooppa Neljän musiikkinäytelmä Harmony Sisters on kertomus kolmesta kotkalaissisaruksesta,jotka nousivat 30-luvun köyhistä kotioloista glamouria hehkuvaksi ihailluksi trioksi, joka valloitti konserttilavat niin sota-ajan Suomessa kuin ulkomaillakin. Harmony Sisters on tarina pienen ihmisen selviytymistaistelusta maailmanpolitiikan syövereissä, mutta ennen kaikkea se on tarina sisarusten välisestä yhteenkuuluvuudesta ja kaiken voittavasta keskinäisestä rakkaudesta.
Näytelmän käsikirjoittaa ja ohjaa Jari Silventoinen ja ikivihreitä pursuavan musiikin sovittaa Eurooppa Neljän kapellimestari Toni Lepistö. Päärooleissa nähdään hurmaava kolmikko Maiju Jokinen, Neija Välilä ja Tiina Iisala, jota täydentää useissa miesrooleissa nähtävä Jari Silventoinen. Musiikista ja muista sivurooleista vastaa TE4 Band Toni Lepistö, Antti Parviainen, Kalle Saarelma ja Jaakko Tabell.

Liput: 20 € / 18 €, S-etukortilla -2 € alennus / lippu
Varaukset: puh. 040 3000 800, myynti@te4.fi
Lipunmyynti aukeaa esityspaikalla tuntia ennen esitystä. Esityksen kesto n. 2 h sis. väliajan

Järjestäjät: Teatteri Eurooppa Neljä, Joutsan kunnan kulttuuritoimi ja Joutsan Nuorisoseura
www.teatterieurooppanelja.fi

Tagit: