Luontokevään kansallispuistoretki

Leivonmäen kansallispuisto, Selänpohja - Syysniementie

 

Nyt pääset helposti Leivonmäen kansallispuistoon kirjaston kyydillä ja ihan ilmaiseksi! Luontokevään toukokuun tapahtumana on retki puistoon la 19.5. Lähtö on Joutsasta pääkirjaston edestä klo 12 ja Leivonmäen Teboililta n. klo 12.20. Myös matkan varrelta voi tulla kyytiin. Retki ei valitettavasti sovi liikuntaesteisille. Paluu klo 16 Selänpohjasta.

Puistossa parkkeerataan Selänpohjan alueelle. Perillä ollaan n. 3 tuntia ja voit kiertää erimittaisia polkuja mahdollisesti oppaiden johdolla tai kokeilla  fatbikea eli läskipyörää. Paikalla on myös mahdollisuus paistaa makkaraa - omat eväät mukaan!

Ennakkoilmoittautuminen tarvitaan kyytijärjestelyjen takia. Nyt on varmistunut, että retki toteutuu ja vielä on paikkoja vapaana - kysele tilannetta ja ilmoittaudu perjantaihin klo 18 mennessä: Joutsan kirjaston eri toimipisteissä, soittamalla pääkirjastoon (040 358 0010) tai sähköpostilla kirjasto@joutsa.fi. Tarvitsemme nimesi, puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi ja kyytiintulopaikan. 14.5. jälkeen peruutus maksaa 10,-, jos varasijoilla ei ole tulijaa tilalle.

Tagit: