Asumispalvelujen- ja hoitotyön esimies

lokakuuta 22, 2019 at 10:09 ap.

Elämän mittainen kumppani – Joutsan perusturva! Meillä on Joutsan kunnan vanhuspalveluissa haettavana asumispalvelujen- ja hoitotyön esimiehen virka. Työ alkaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. asumispalveluiden hallintoon kuuluvien asioiden valmistelu sekä vastaat vastuualueen taloudesta, henkilöstöstä sekä toimintojen kehittämisestä ja muutosprosessien läpiviemisestä. Toimit keskijohdon esimiestehtävissä ja esimiehenäsi toimii perusturvajohtaja.

Toivomme vahvaa alan sekä kunnallishallinnon työkokemusta ja kokemusta palvelujen kehittämisestä ja muutosprosessien läpiviemisestä ja ostopalvelujen vahvaa osaamista sekä tuntemusta eri toimintakykymittareista. Edellytämme hakijalta valmiuksia sektorirajat ylittävään yhteistyöhön ja yhteistyöverkostoja. Sinulla tulee olla oman auton käyttömahdollisuus.

Asumispalvelujen- ja hoitotyön esimiehen viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. 

Maksamme sinulle KVTES:n mukaisen palkan. Virkaan tullessasi saat mukavan työyhteisön, kunnan tyhy-edut käyttöösi, esimiehesi tuen ja monipuolisen työn.

Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on toimitettava ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Avustamme tarvittaessa asunnon etsimisessä paikkakunnalla.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi  

Haku päättyy: 17.11.2019 klo 15.00
Työ alkaa:
1.12.2019 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES
Työavain: 256955
Lisätietoa antaa: perusturvajohtaja Anna-Maija Kääriäinen, puh. 0400 641 105, anna-maija.kaariainen@joutsa.fi
kotihoidon esimies Marjatta Virtanen, puh. 0400 670 089, marjatta.virtanen@joutsa.fi

Tags: