Asumispalvelujen vastaava sairaanhoitaja

helmikuuta 16, 2017 at 9:22 ap.

Joutsan kunnassa on haettavana asumispalvelujen vastaavan sairaanhoitajan virka, jonka ensisijaisena sijoituspaikkana Palvelukeskus Jousi.  

Vanhuspalvelut on jaettu kotiin annettaviin palveluihin ja asumispalveluihin. Kunnan ikärakenne edellyttää koko vanhuspalveluiden kehittämistä. Kehittäminen edellyttää kykyä hahmottaa vanhuspalveluiden kokonaistilannetta ja tulevaisuuden näkymiä. Joutsan vanhustyö ja asumispalvelut ovat merkittävässä muutoksessa. 

Haemme vastaavaa sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen Joutsan vanhuspalveluihin. Tehtävänä on asumispalvelujen päivittäisjohtaminen sisältäen hoidon ja hoivan toteuttamisen ja arvioinnin sekä henkilöstöhallintoon kuuluvien tehtävien hoitamisen sisältäen työvuorosuunnittelun. Tehtävä edellyttää kykyä määritellä työvuorojen henkilöstötarve sekä osaamista arvioida ikäihmisen hoivan ja hoidon toteutusta.  

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon korkeakoulututkinto ja lisäksi vähintään 15 opintopisteen johtamisen ja hallinnon opinnot tai aikaisemmin hyväksytty osastonhoitajan pätevyys sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Työntekijältä edellytetään lisäksi vahvaa vanhuspalveluiden tuntemusta, kliinistä osaamista, paineensietokykyä ja uskallusta muutoksiin sekä monipuolista sairaanhoitajan työkokemusta. Eduksi katsotaan kokemus esimiestyöstä sekä valmiuksia käyttää Titania -työvuorosuunnitteluohjelmaa sekä Effica -potilastietojärjestelmää.  

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden mukaan. 

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 

Kirjalliset työhakemukset, cv ja todistusjäljennökset lähetetään 13.3.2017 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Palvelukeskus Jousi; asumispalvelujen- ja hoitotyön esimies, Myllytie 14, 19650 Joutsa, kuoreen tunnus "Asumispalvelujen vastaava sairaanhoitaja".

 

Lisätietoja antavat peruspalvelujohtaja Päivi Hakulinen p. 0400 641 105, paivi.hakulinen@joutsa.fi sekä asumispalvelujen ja hoitotyön esimies Terhi Kallio p. 040 358 8160, terhi.kallio@joutsa.fi

 

Tags: