Johtava sosiaalityöntekijä

syyskuuta 30, 2019 at 2:00 ip.

Johtavan sosiaalityöntekijän viran jatkohakua Joutsan kuntaan. Aiemmin tehtävää hakeneet huomioidaan.

Hei sinä aktiivinen, oma-aloitteinen ja rohkea (tuleva) johtava sosiaalityöntekijä. Meillä on Joutsan kunnassa avoinna johtavan sosiaalityöntekijän toistaiseksi voimassaoleva virka. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. sosiaali- ja asiakastyön johtaminen, lastenvalvojan tehtävät sekä vastaat sosiaalitoimen toiminnan ja talouden suunnittelusta ja toteutuksesta. Johtavana sosiaalityöntekijänä toimit esimiehenä sosiaalityöntekijöille, työ- ja yksilövalmentajille, perhetyöntekijöille sekä sosiaalitoimen kanslistille.

Odotamme sinulta avoimuutta ja yhteistyökykyä, esimieskokemusta ja asiakaslähtöisyyttä. Sinun tulee tuntea sosiaalihuollon lainsäädäntö sekä omata hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta. 

Kelpoisuusehtona virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilön 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Virkaan valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote ja lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Maksamme sinulle KVTES:n mukaisen palkan, TVA 3750,00 €/kk, koeajan jälkeen palkkaa tarkistetaan uudestaan. Virkaan tullessasi saat mukavan työyhteisön, kunnan tyhy-edut käyttöösi, esimiehesi tuen ja monipuolisen työn.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Haku päättyy: 13.10.2019 klo 15.00
Työ alkaa:
sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES (TVA 3750,00 €/kk)
Työavain: 252536
Lisätietoa antaa: Perusturvajohtaja Anna-Maija Kääriäinen, puh. 0400 641 105, anna-maija.kaariainen@joutsa.fi
Vt. johtava sosiaalityöntekijä Aila Niinikoski, aila.niinikoski@joutsa.fi

Tags: