Koulutussuunnittelija

kesäkuuta 20, 2018 at 12:00 ip.

Puulan seutuopisto on Joutsan, Toivakan ja Kangasniemen kunnissa toimiva kansalaisopisto. Opisto toteuttaa lukuvuosittain yli 10.000 opetustuntia. Opiston ylläpitäjäkunta on Joutsa.

Puulan seutuopisto hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osa-aikaista (80 %) koulutussuunnittelijaa. Koulutussuunnittelijan tehtäviin kuuluvat opiston asiakaspalvelutehtävät, erilaiset toimistotehtävät, taidekoulun toiminnan suunnittelu sekä erityisesti opiston kädentaitoihin, mutta myös muihin aihealueisiin liittyvien kurssien suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin liittyvät tehtävät (ei musiikki).

Koulutussuunnittelijan tehtävään kuuluu satunnaisesti ilta- ja viikonlopputyötä ja se edellyttää matkustusvalmiutta opiston toimintakunnissa (Joutsa, Toivakka, Kangasniemi). Koulutussuunnittelijan työpiste sijaitsee Kangasniemellä. Opiston toimistot ovat avoinna ma-to klo 9-15 (muu osuus toimistotyöajasta on mahdollista sopia rehtorin kanssa).

Tehtävään valittavalta edellytetään artenomin tutkintoa tai muuta soveltuvaa vähintään alempaa korkeakoulututkintoa, kokemusta koulutussuunnittelutehtävistä sekä hyviä tiimi-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Hakijalle katsotaan eduksi opettajan pedagoginen pätevyys, kokemus kansalaisopistossa työskentelystä ja vahvat tietotekniset taidot.

Palkkaus on KVTESin mukainen.

Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.8.2018 lähtien tai sopimuksen mukaan. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään valitun osalta noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee jättää osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy keskiviikkona 4.7.2018 klo 15.00, jonka jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelut järjestetään perjantaina 6.7.2018 Joutsan kunnanvirastossa osoitteessa Länsitie 5, Joutsa.

Lisätiedot: Sari-Maarit Peltola, 040 6533 165, sari.peltola@joutsa.fi

Tags: