Kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen avustukset v. 2019

tammikuuta 30, 2019 at 7:49 ap.

Joutsan hyvinvointi- ja sivistyslautakunta julistaa haettavaksi kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen yleis- ja kohdeavustukset.
Vapaa-aikatoimi: yleisavustukset urheiluseuroille ja nuorisoyhdistyksille. Hakemukseen tulee liittää toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus vuodelta 2018 sekä kuluvan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio.
Nuorten vapaille harrastusryhmille julistetaan haettavaksi kohdeavustukset. Hakemuksessa tulee olla toimintasuunnitelma ja selvitys rahankäytöstä.
Kulttuuritoimi: yleis- ja kohdeavustukset, ohjeet hakulomakkeessa. Jos sait kunnan avustusta vuonna 2018, muista toimittaa selvitys sen käytöstä viimeistään yhdessä uuden hakemuksen kanssa! Nyt kannattaa hakea, avustuksia on jaossa hieman enemmän kuin aiempina vuosina.
Hakulomakkeen saa kunnanviraston yhteispalvelupisteestä os. Länsitie 5 tai kunnan internet-sivulla www.joutsa.fi: asiointi ja neuvonta/ lomakkeet.
Hakemukset liitteineen on toimitettava pe 1.3.2019 klo 15 mennessä kunnanviraston yhteispalvelupisteeseen, osoite Länsitie 5, 19650 Joutsa (kuoreen merkintä avustuksesta) tai kunta@joutsa.fi (otsikkoon merkintä avustuksesta)

Joutsan hyvinvointi- ja sivistyslautakunta

Tags: