Lähihoitaja

elokuuta 11, 2017 at 8:42 ap.

Oletko Sinä avoin ja yhteistyökykyinen, hyvän sopeuttamistaidon omaava reipas lähihoitaja; olet se jota etsimme!

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen kolmea (3) lähihoitajaa Joutsan vanhuspalveluihin. Vanhuspalvelut sisältävät laitoshoidon, tehostetun palveluasumisen ja kotihoidon. Asumispalveluissa tehdään kolmivuorotyötä ja kotihoidossa osa henkilöstöstä tekee kaksivuorotyötä ja osa kolmivuorotyötä. 

Olemme hyvien liikenneyhteyksien varrella oleva kaunis maalaiskunta. Kunnassamme on kaksi taajamaa Joutsa ja Leivonmäki, väestössä on paljon ikäihmisiä. Vanhuspalveluissa lähihoitaja huolehtii ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hoidosta ja hoivasta sekä toimii osana moniammatilista työyhteisöä. Työssä  toteutamme voimavaralähtöistä hoiva- ja hoitotyötä. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu vapaa-ajan ja vuorotyön yhteensovittamiseksi. Kotihoidossa työntekijällä tulee olla ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön. 

Tehtävässä arvostamme monipuolista kokemusta hoiva- ja hoitotyöstä, hyviä sosiaalisia työskentelytaitoja sekä kiinnostusta vanhuspalveluiden kehittämiseen. Käytössä on Effica -potilastietojärjestelmä sekä kotihoidossa toiminnanohjausjärjestelmä päivittäisen työn suunnitteluun. 

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi  

(Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Joutsan kunta, PL 20, 19651 JOUTSA)

Haku päättyy 31.8.2017 klo 15.00
Työsuhteen kesto: vakinainen
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työ alkaa: 11.9.2017 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES:n mukainen
Työavain: 148682

Yhteystiedot: 
Kotihoidon esimies Marjatta Virtanen, puh. 0400-670 089, marjatta.virtanen@joutsa.fi  
Asumispalveluiden- ja hoitotyön esimies Terhi Kallio, puh. 040 358 8160, terhi.kallio@joutsa.fi

Tags: