Sairaanhoitaja

joulukuuta 20, 2019 at 12:40 ip.

Elämän mittainen kumppani - Joutsan perusturva!

Haemme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen avointa ja yhteistyökykyistä, hyvän sopeutumistaidon omaavaa reipasta sairaanhoitajaa.

Joutsa on hyvien liikenneyhteyksien varrella oleva kaunis maalaiskunta. Kunnassamme on kaksi taajamaa Joutsa ja Leivonmäki ja väestössämme on paljon ikäihmisiä. Vanhuspalveluissa sairaanhoitaja huolehtii ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hoidosta ja hoivasta sekä toimii osana moniammatillista työyhteisöä. Työssä toteutamme voimavaralähtöistä hoiva- ja hoitotyötä.

Tehtävässä arvostamme monipuolista kokemusta hoiva- ja hoitotyöstä, hyviä sosiaalisia työskentelytaitoja sekä kiinnostusta vanhuspalveluiden kehittämiseen. Käytössä on Effica-potilastietojärjestelmä sekä kotihoidossa toiminnanohjausjärjestelmä päivittäisen työn suunnitteluun.

Avustamme tarvittaessa asunnon saannissa paikkakunnalta.

Tehtävään edellytetään sosiaali- ja terveysalan tutkintoa (sairaanhoitaja AMK tai opistoasteinen).

Tällä hetkellä työ on kotihoidossa. Vanhuspalvelut sisältävät laitoshoidon, tehostetun palveluasumisen ja kotihoidon. Asumispalveluissa ja kotihoidossa työ on kolmivuorotyötä. Sairaanhoitajan työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Työntekijällä tulee olla ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön.

Maksamme sinulle  KVTES:n mukaisen palkan. Työhön tullessasi saat mukavan työyhteisön, monipuolisen työn sekä esimiehen tuen ja kunnan monipuoliset tyhy-edut käyttöösi. Työn voit aloittaa 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan.  Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Kirjalliset hakemukset opinto- ja työtodistusjäljennöksineen 10.1.2020 klo 12.00 mennessä toimitetaan osoitteeseen: Joutsan kunta, vanhuspalvelut, Myllytie 14, 19650 JOUTSA. Kuoreen merkintä "Hakemus sairaanhoitaja".

Työ alkaa: 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES
Työavain: 268458
Lisätietoa antaa: kotihoidon esimies Marjatta Virtanen, puh. 0400 670 089 tai marjatta.virtanen@joutsa.fi
kotihoidon vastaava sh Eija Rämö, puh 040-840 4636 tai eija.ramo@joutsa.fi

Tags: