Sosiaalityöntekijän virka

marraskuuta 01, 2019 at 9:20 ap.

Hei sinä aktiivinen, vuorovaikutustaitoinen ja innokas sosiaalityöntekijä. Meillä on Joutsan kunnassa avoinna sosiaalityöntekijän toistaiseksi voimassaoleva virka. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Joutsassa tehdään yhdennettyä sosiaalityötä, sinun työsi pääpaino tulee olemaan lastensuojelun ja vammaispalvelujen sosiaalityössä. Kehitämme parhaillaan vahvasti sosiaalityötä kunnassamme, joten toivomme sinun olevan innovatiivinen, kehittämismyönteinen ja valmis haasteisiin. Sinulla tulee olla oman auton käyttömahdollisuus. Meillä sinulla on myös mahdollisuus tehdä osittaista etätyötä. 

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015, 7 §, 3 §) mukainen pätevyys. Virkaan valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote ja lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Maksamme sinulle KVTES:n mukaisen palkan. Voit esittää oman palkkatoiveesi ja voimme keskustella muista eduista. Virkaan tullessasi saat mukavan työyhteisön, kunnan tyhy-edut käyttöösi, esimiehesi tuen ja monipuolisen työn.

Elämän mittainen kumppani - Joutsan perusturva!

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Haku päättyy: 15.1.2020 klo 12.00
Työ alkaa:
sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES
Työavain: 258485
Lisätietoa antaa: vt. johtava sosiaalityöntekijä Päivi Boualem, puh. 040 358 0009, paivi.boualem@joutsa.fi
perusturvajohtaja Anna-Maija Kääriäinen, puh. 0400 641 105, anna-maija.kaariainen@joutsa.fi

Tags: