Vanhuspalveluiden fysioterapeutti

maaliskuuta 11, 2019 at 11:03 ap.

Sinä avoin ja yhteistyökykyinen, hyvän sopeutumistaidon omaava fysioterapeutti; olet se, jota etsimme!

Haemme vakituista fysioterapeuttia Joutsan vanhuspalveluihin; työympäristönä on kotihoito, laitoshoito, asumispalveluyksiköt ja seniorikeskustoiminta.

Vanhuspalveluiden fysioterapeutin työ kohdentuu ennaltaehkäisevään toimintaan ja on ennen kaikkea kotihoitoa tukevaa ja edistävää. Työ sisältää sekä asiakkaiden että hoitohenkilökunnan neuvontaa ja ohjausta. Fysioterapeutin työnkuvaan kuuluu myös kotihoidon asiakkaiden kotikuntoutusjaksojen koordinointi ja ohjaus, lisäksi olemme mukana fysioterapeuttien maakunnallisessa yhteistyöverkostossa. Toiminnassamme hyödynnämme uusia toimintamalleja sekä teknologiaa.

Tehtävään edellytetään sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa tai terveydenhuoltoalan aikaisempaa opintoasteista tutkintoa sekä kiinnostusta ikäihmisten toimintakykyä ylläpitävään ja edistävään toimintaan.

Olemme hyvien liikenneyhteyksien varrella oleva kaunis maalaiskunta. Kunnassamme on kaksi taajamaa, Joutsa ja Leivonmäki. Väestössämme on paljon aktiivisia ikäihmisiä. Teemme tiiviisti yhteistyötä kolmannen sektorin kanssa.

Avustamme tarvittaessa asunnon saannissa paikkakunnalta.

Koeaika on 6 kk.

Työsuhteessa edellytetään ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Paperiset hakemukset, opinto- ja työtodistusjäljennöksineen 29.3.2019 klo 15 mennessä toimitetaan osoitteeseen: Joutsan kunta, vanhuspalvelut, Myllytie 14, 19650 Joutsa. Kuoreen merkintä ”Fysioterapeutti”.

Työ alkaa: 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES:n mukaan
Työavain: 221789
Lisätietoa antaa: peruspalvelujohtaja (sos) Terhi Kallio,p.0400-641 105 tai terhi.kallio@joutsa.fi,
kotihoidon esimies Marjatta Virtanen, p. 0400-670 089 tai marjatta.virtanen@joutsa.fi
asumispalvelujen ja hoitotyön esimies Niina Kankare-Anttila,p. 040- 358 8160 tai niina.kankare-anttila@joutsa.fi
Haku päättyy: 29.3.2019 klo 15.00

Tags: