Yksilövalmentaja

elokuuta 13, 2019 at 9:26 ap.

Haemme kuntamme TyöVarikko-nimiselle työpajakeskittymälle yksilövalmentajaa 01.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Nuorten työpaja on vakinaistettu osaksi Joutsan muuta työpajatoimintaa ja työllisyydenhoitoa.

Työllisyydenhoitoa tehdään osana kunnan aikuissosiaalityötä. Lisäksi aikuissosiaalityötä tekevät kunnan kaksi sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. TyöVarikolla toimivat lisäksi Vastaava työ- ja yksilövalmentaja, työvalmentaja ja kaksi ohjaajaa. Esimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä.

Yksilövalmentajan tehtävänä on asiakkaiden työllistymisedellytysten ja -valmiuksien lisääminen ja vahvistaminen. Yksilövalmentajan tehtäviin kuuluu työllisyyspalveluasiakkaiden ohjaus ja palveluiden suunnittelu, sisäisen ja ulkoisen yhteistyön toteuttaminen, työelämävalmiuksien vahvistaminen ja työllistämisedellytysten parantaminen ja työllistymisen organisointi. Painopiste on asiakastyössä. Lisäksi tehtävä tulee sisältämään vastuun Nuorten työpajan asiakkaista ja hankkeeseen liittyvästä kirjallisesta työstä, raportoinnista ja seurannasta. Yksilövalmentajan kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteinen tutkinto ja riittävä tehtävään soveltuva työkokemus.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Lisäksi valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi). Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 30.08.2019 klo 12.00 mennessä. Postitse lähetetyt hakemukset, joiden liitteenä on CV ja todistusjäljennökset, toimitetaan osoitteella: Joutsan kunta, Kirjaamo, PL 20, 19651 JOUTSA. Kuoreen merkintä ”Yksilövalmentaja”.

Työ alkaa: 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES
Työavain: 246475
Lisätietoa antaa: Joutsan kunnan perusturvajohtaja Anna-Maija Kääriäinen puh. 0400-641105 tai
johtava sosiaalityöntekijä Leena Seppälä puh.040-358 0009

Tags: