Joutsan Hyvinvointitupa-hanke

Joutsan Hyvinvointitupa-hankkeen tavoitteena on yhdistysten ja järjestöjen yhteistoiminnan kehittäminen ja yhdessä tekeminen, käytäntöjen luominen ja yhteisen tietoisuuden vahvistaminen.
Tällainen toiminta vaikuttaa positiivisella tavalla kuntalaisten hyvinvointiin ja terveyteen sekä lisää osallisuutta.
Lisäksi hankkeen avulla luodaan edellytyksiä kolmannen sektorin toimijoille, jotta he pystyisivät vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin ja vaatimuksiin.
Tarkoituksena on tuoda kunnan tarjoamaan tilaan yhteistyössä eri toimijoiden kanssa monipuolista toimintaa. Toiminnan sisällön suunnittelevat käyttäjät itse. Hyvin suunnitellulla ja koordinoidulla yhteistyöllä voidaan säästää aikaa, rahaa ja voimia.
Tätä hanketta on rahoittanut Maaseutukehitys.

Nyt on tullut aika järjestää Hyvinvointitupaa koskeva ensimmäinen toiminnansuunnittelupalaveri. Ajankohta on torstaina 9.3.17 klo 18-20 Kuntalassa.
Ilmoittaudu mukaan hanketyöntekijä Niinalle 7.3.mennessä
(040 480 5624,(niina.kankare-anttila@joutsa.fi)
Tervetuloa!

Hyvinvointitupa-hankkeen ja kirjaston yhteinen digiklinikka Joutsan pääkirjastolla tiistaisin. Paikalla vertaistukihenkilö opastamassa ja ohjaamassa arkipäivän elämässä eteen tulevien, internetin käyttöön liittyvissä tilanteissa. Esimerkiksi,  kuinka käytän verkkopankkia, kuinka sähköposti toimii yms.

Digiklinikka toimii toistaiseksi kerran viikossa, tiistaisin klo 10-12.

Yhteystiedot:

Hanketyöntekijä
Niina Kankare-Anttila
040 480 5624
niina.kankare-anttila@joutsa.fi

Asumispalvelujen- ja hoitotyön esimies
Terhi Kallio
040 358 8160
terhi.kallio@joutsa.fi

Joutsan Hyvinvointitupa-hankkeella on myös Facebook -sivut:

FB-f-Logo__blue_50.png Hyvinvointitupa