Joutsan Hyvinvointitupa-hanke

Joutsan Hyvinvointitupa-hankkeen tavoitteena on yhdistysten ja järjestöjen yhteistoiminnan kehittäminen ja yhdessä tekeminen, käytäntöjen luominen ja yhteisen tietoisuuden vahvistaminen.
Tällainen toiminta vaikuttaa positiivisella tavalla kuntalaisten hyvinvointiin ja terveyteen sekä lisää osallisuutta.
Lisäksi hankkeen avulla luodaan edellytyksiä kolmannen sektorin toimijoille, jotta he pystyisivät vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin ja vaatimuksiin.
Tarkoituksena on tuoda kunnan tarjoamaan tilaan yhteistyössä eri toimijoiden kanssa monipuolista toimintaa. Toiminnan sisällön suunnittelevat käyttäjät itse. Hyvin suunnitellulla ja koordinoidulla yhteistyöllä voidaan säästää aikaa, rahaa ja voimia.
Tätä hanketta on rahoittanut Maaseutukehitys.

_______________________________________________________________________________

Ajankohtaista Hyvinvointituvan toiminnassa:

Digiklinikka seuraavan kerran ti 8.5. klo 10-12 ja ti 22.5. klo 10-12. 

Tuolijumppa jatkuu vielä toukokuun ajan torstaisin klo 10-11. Sen jälkeen alkaa kesätauko.

Hyvinvointitupa on suljettu heinäkuun ajan. Sinä aikana tiloissa ei ole toimintaa eikä kokoontumisia. Myöskään varauksia ei voida ottaa vastaan heinäkuuna aikana. Normaali toiminta jatkuu jälleen elokuussa. 

HYVINVOINTITUVAN KALENTERIN LINKKI LÖYTYY ALTA:
Hyvinvointituvankalenteri
ILMOITTAKAA NIINALLE (040480 5624), KUN HALUATTE SINNE LISÄTTÄVÄN TAI MUOKATTAVAN TAPAHTUMIA JA KOKOONTUMISIA!

sydnviikko.JPGPerjantaina 23.3.18 klo 10-12 on Hyvinvointituvalla aamupäiväkahvit tarjolla kevään ja  pääsiäisen innoittamana. Samalla voit tutustua tuvan toimintaan ja tiloihin, Tervetuloa!

Koulutusta tarjolla pienen yhdityksen taloudenhoidosta: ke 28.3.18 klo 17.30 alkaen. Koulutus on tarkoitettu pienen, täysin vapaaehtoisvoimin toimivan yhdistyksen taloudenhoidosta vastaavalle vapaaehtoiselle henkilölle. Ilmoittautumiset pe 23.3.18 mennessä p. 040 480 5624. Koulutus on maksuton ja sen järjestävät Hyvinvointitupa sekä Keski-Suomen yhteisöjen tuki ry. Kouluttajana toimii Susanna Lampinen Tilitiikeristä. 


Hyvinvointituvalla on nyt yleisökäyttöön tarkoitettu tabletti. Sitä saa tuvan aukioloaikoina tulla käyttämään ja kokeilemaan. Esimerkiksi jos oman laitteen hankinta mietityttää, voi täällä ensin tutustua laitteen käyttöön. Opastusta tabletin käyttöön toki saa! 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Joutsan ikäihmisten toimintamahdollisuudet on nyt koottu lukujärjestyksen muotoon. Tutustu niihin alla olevista linkeistä tai nouda paperinen versio Hyvinvointituvalta, kunnasta tai kirjastosta.
toimintakalenteri.JPG
toimintakalenteri2.JPG

Hyvinvointituvan toimintaa:

Ovet ovat avoinna arkisin ma-pe klo 9-13 kaikille kuntalaisille.
Tiistaisin klo 10-12 Digiklinikka, jossa saat tukea ja apua netin, tablettien ja älypuhelimien käyttöön. Seuraa ilmoittelua milloin digiklinikka avoinna!
Keskiviikkoisin voit tulla mittauttamaan verenpaineesi,
Torstaisin  suosittu tuolijumppa  klo 10-11.
Perjantaikahvila jatkuu myös.

Lisäksi päivittäin eri yhdistysten kerhot kokoontuvat ja niiden toimintaan voi tulla tutustumaan paikan päälle.

Seuraa tarkempaa ilmoittelua tapahtumista Hyvinvointituvan ilmoitustaululta sisällä että pihalla, Facebookissa ja kunnan nettisivuilla.
TERVETULOA!

Verenpaineen mittaus onnistuu nyt myös Hyvinvointituvalla aina keskiviikkoisin klo 9-13 välisenä aikana.

Perjantaisin Kuntalassa kaikille avoin kahvila klo 17-20. Yhteistä jutustelua, pelailua yms. Tervetuloa mukaan tutustumaan!

Yhteystiedot:

Hyvinvointitupa sijaitsee osoitteessa Jousitie 40, Joutsa

Hanketyöntekijä
Niina Kankare-Anttila
040 480 5624
niina.kankare-anttila@joutsa.fi

Asumispalvelujen- ja hoitotyön esimies
Terhi Kallio
040 358 8160
terhi.kallio@joutsa.fi

Joutsan Hyvinvointitupa-hankkeella on myös Facebook -sivut:

FB-f-Logo__blue_50.png Hyvinvointitupa