JP-Musaklubi: Jaakko Laitinen & Väärä Raha, BadName, Svani

JP-Musaklubi: Jaakko Laitinen & Väärä Raha, BadName, Svani

JP-Musaklubi pe 1.7.2022! Huttulan legendaarinen JP-Musaklubi kävi muutaman vuoden ajan Letkaliiterillä pitämässä vähän isomman salin konsertteja, ja nyt klubi palaa vanhaan tuttuun Huttulan Patabaariin. Juhlaklubin illan artistit ovat Jaakko Laitinen & Väärä Raha ja BadName.

Juhlaklubin arvonimen JP-Musaklubi saa niillä ansioilla, että nyt on tulossa järjestyksessään 30. Rock-Mani-Ska ry:n järjestämä JP-musaklubi Joutopäivien yhteydessä Huttulassa.

Jaakko Laitinen & Väärä Raha yhdistää Balkanin seudun perinnemusiikkia kutkuttavasti suomalaiseen iskelmään, ja lopputulos on kutkuttavasti – yhtyeen oman määritelmän mukaisesti – Lapland-Balkania.

BadName puolestaan on Hartola-Heinola-akselilta oleva yhtye southern rockin, blues rockin ja klassisen hard rockin välimaastossa. Kiinnostavat ainekset luvassa Huttulan patabaariin!

BadName Joutopäivät Musaklubi Joutsa 2022

DJ:nä illassa on Svani eli joutsalaislähtöinen Samba Sissoho. Mekaanisen musiikin lisäksi Svani on luvannut lisätä Huttulan musiikkipadan täytteeksi myös muutaman oman biisinsä.

 

JP-Musaklubi pe 1.7.2022, ravintola Huttula, Rantatie 21, Joutsa
Klubi klo 21-04, lippuja myydään ovelta 20.30 alkaen. Ikäraja 18v.

Liput ennakkoon 25€, ovelta 28€ (lippujen hinta sis. eteispalvelu)
Lipunmyynti alkaa 1.6.2022, lippujen myyntipaikka Huttulan kahvila.

 

 

 

 

Avainsanat: , , , , , Filled Under: Yleinen Posted on: 11.5.2022