Kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen avustukset v. 2020

Joutsan kunnan hyvinvointi- ja sivistyslautakunta julistaa haettavaksi kultturi- ja vapaa-aikatoimen yleis- ja kohdeavustukset.

Vapaa-aikatoimi: yleisavustukset urheiluseuroille ja nuorisoyhdistyksille. Hakemukseen tulee liittää toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus vuodelta 2019 sekä kuluvan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio.
Nuorten vapaille harrastusryhmille julistetaan haettavaksi kohdeavustukset. Hakemuksessa tulee olla toimintasuunnitelma ja selvitys rahankäytöstä.

Kulttuuritoimi: yleis- ja kohdeavustukset, ohjeet hakulomakkeessa. Jos sait kunnan avustusta vuonna 2019, muista toimittaa selvitys sen käytöstä viimeistään yhdessä uuden hakemuksen kanssa.

Hakulomakkeen saa kunnanviraston asiointipisteeltä os. Länsitie 5 tai kunnan internet-sivuilta https://www.joutsa.fi/vapaa-aika/avustushakemukset-kulttuuri-ja-vapaa-aika/

Hakemukset liitteineen on toimitettava ma 2.3.2020 klo 15 mennessä kunnanviraston asiointipisteeseen, os. Länsitie 5, 19650 Joutsa (kuoreen merkintä avustukset) tai kirjaamo@joutsa.fi (otsikkoon merkintä avustukset).

Joutsan hyvinvointi- ja sivistyslautakunta