Yrityspuisto Joutsan Nuoli

Yrityspuisto Joutsan Nuoli rakennetaan Nelostien paraatipaikalle, Joutsan Oravakiven ja Karimäen alueelle.  Keskeinen sijainti nostaa alueen yritysten kilpailukykyä teollisuuden, logistiikan, kaupan ja palvelusektorin aloilla: edullisille tonteille on tilaa rakentaa ja halki Suomen kulkeva pääväylä tuo liiketoiminnalle asiakkaita, osaavaa työvoimaa sekä mahdollisuuden liikkua nopeasti Suomen suurimpiin kaupunkeihin.

RAKENNA TULEVAISUUS!

Moderni yritystoiminnan keskittymä Nuoli on mahdollisuutesi luoda juuri omiin liiketoimintatarpeisiisi sopiva ympäristö. Nuolen kaava on suunniteltu synergiseksi kokonaisuudeksi, jossa yrittäminen, asuminen ja luonto yhdistyvät uudella tavalla palvelemaan tulevaisuuden liike-elämän tarpeita. Oravakiven ja Karimäen vehreän maiseman yritystontit tarjoavat toimivan perustan tulevaisuuden rakentamiseen niin kiinteistö- ja aluesijoittajille kuin toimitilaa etsiville yrityksille.

KOHTUUHINTAISET YRITYSTONTIT JA PALJON RAKENNUSOIKEUTTA

Joustavan kehitysympäristön ansiosta voit vaikuttaa alueen suunnitteluun itse: yli 21 000 k-m2 rakennusoikeutta kattava kaavoitus antaa väljät raamit rakennusten arkkitehtuurin ja teknisten ratkaisujen ideoimiseen. Luonto on otettu kaavoituksessa huomioon niin, että rakennukset sulautuvat osaksi ympäristöä ja alueiden upeat maisemat voidaan monin osin säilyttää.

ERINOMAINEN SIJAINTI 2 500 000 KULUTTAJAN KESKIPISTEESSÄ

Ensimmäinen alueelle sijoittunut toimija on Liikenneasema Lähi-ABC Joutsa. ABC Joutsalle keskeinen sijainti Nelostien varressa, Oravakivensalmen rannalla on tärkeä kilpailuvaltti. Liikennemyymäläpäällikkö Tuomas Mertasen mukaan asiakkaiden on helppo poiketa asioimaan, olivatpa he sitten paikkakuntalaisia tai pääkaupunkiseudulta Pohjois-Suomeen matkaavia.

– Liikennemyymälälle vie tovin, että asiakkaat oppivat sen sijainnin tuntemaan. Meillä kävijämäärät kasvavat vuosi vuodelta, vaikka kilpailu alalla onkin kovaa. Tämä sijainti Nelostien vieressä on meille keskeisen tärkeä asia, Mertanen sanoo.

YRITYSPUISTO NUOLI KUTSUU TOTEUTTAMAAN VISIOSI!

Suomen keskeiset kaupungit, kuten Helsinki, Lahti, Tampere, Kuopio ja Lappeenranta, sijaitsevat kaikki noin 100–200 kilometrin säteellä. Keski-Suomen suurimpaan kaupunkiin Jyväskylään ajat noin 50 minuutissa. Sijoita fiksusti ja sijoitu Joutsan Nuoleen!

kiinnostuitko? kysy lisää JOUTSAN PALVELUISTA JA TONTEISTA

Harri Nissinen
puh. 050 654 35
harri.nissinen@joutsa.fi