Joutsan Joutopäivät
INFO

INFO

Joutopäivien tapahtumapuhelin palvelee la-su 

Joutobussilla Talomuseolle lauantaina 1.7. | Aikataulu

Suosittelemme käyttämään lauantain liikkumiseen mahdollisuuksien mukaan Joutobussia. Tämä helpottaa ruuhkaa Talomuseon parkkialueella.

Päiväkuljetukset

(klo 9.45-17.00)

2 € henkilö/suunta

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. 

 

Tilausliikenne Kari Åkman

kariakman8@gmail.com, 040-5251357

Joutsan pankkiaukio, jossa bussi.
Pankkiaukiolta Talomuseolle

9.45

10.45

11.45

12.45

13.45

14.45

15.45

16.45

Talomuseolta Pankkiaukiolle

11.00

12.00

13.00

14.00

15.00

16.00

17.00

NONSTOP-kuljetukset iltatapahtumaan la 1.7.

Klo 17.45-20.00 

ja

klo 23.15-01.00

5 €/suunta

Ohjeita iltatapahtumaan tuleville | Lauantai 1.7.

Lipunmyynti ja rannekkeet

Rannekkeet

Kaikki ennakkoon ostetut liput vaihdetaan rannekkeisiin rannekkeenvaihtopisteellä Talomuseon edestä löytyvällä lipputeltalla. Rannekkeen kanssa pääsee kulkemaan iltatapahtuman portista sisään ja ulos.
Huom! Ranneke laitetaan lipunmyyntiteltalla ranteeseen, joten jokaisen kävijän tulee noutaa ranneke henkilökohtaisesti ja varautua todistamaan henkilöllisyytensä.

Holvin kautta ostetut Early Bird -liput
Holvin kautta ostetut liput vaihdetaan rannekkeisiin omalla nimelläsi, joten varaa mukaasi tilausvahvistus ja henkilöllisyystodistus.

Biletin kautta ostetut ennakkoliput
Saat Biletti.fi -sivuston kautta ostetut ennakkoliput vaihdettua rannekkeisiin näyttämällä saamaasi QR-koodia lipunmyyntiteltalla. QR-koodi luetaan lipputeltan päätelaitteella myyjän toimesta, ja se mitätöityy lukemisen jälkeen. Tästä syystä älä luovuta koodiasi ulkopuolisille. Näin ehkäistään väärinkäytöksiä.

Jos ostat lipun vasta paikan päältä ovilipunmyynnistä, saat rannekkeen saman tien, eikä sinun tarvitse vaihtaa lippua rannekkeeseen erikseen. Rannekkeenvaihto ja lipunmyynti sijaitsevat vierekkäin portilla.

Huom! Ranneke tulee pitää ranteessa koko tapahtuman ajan. Ranneketta ei saa irrottaa tai leikata pois ranteesta kesken tapahtuman, jos mielii sen kanssa vielä takaisin tapahtuma-alueelle. Vain ehjä, ranteessa oleva ranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtumaan.

  • Ennakkolipunmyynti biletti.fi:ssä on auki lauantaina 1.7. klo 22.30 asti.
  • Ennakkolippujen rannekkeenvaihto klo 10-22.30
  • Ovilipunmyynti klo 10-22.30
Ovilipunmyynti

Tapahtuman lippuja on myynnissä rajattu määrä pääportin yhteydessä.  Loppuunmyynnistä tiedotetaan tapahtuman nettisivuilla ja Facebookissa. Maksuvälineenä käy käteinen ja yleisimmät luottokortit (Visa ja Mastercard).

Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon osoitteesta biletti.fi.

Huomioi nämä asiat

Kielletyt esineet ja aineet

Tapahtuma-alueelle ei saa tuoda alkoholia, huumausaineita, lasipulloja, ampuma- ja teräsaseita eikä minkäänlaisia vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä, monitoimityökaluja, räjähteitä, ilotulitteita, soihtuja, laserosoittimia, valotikkuja ja aerosoleja. Sateenvarjoja ei myöskään suositella, sillä ne haittaavat mm. muiden katsojien näkyvyyttä, joten ota varjon sijaan mukaan sadetakki.
Jos tapahtuman aikana jokin tietty aine tai esine osoittautuu yleistä turvallisuutta vaarantavaksi, tapahtuman järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa ohjeistusta kesken tapahtuman.

Alkoholi, pullot ja omat eväät

Alkoholin tuominen alueelle on kielletty. Kielto koskee myös alkoholittomia oluita, siidereitä ja vastaavia virvokkeita, joita on hankala nopeasti erottaa alkoholillisesta. Alueelta löytyy anniskelualue. Anniskelualueen ikäraja on 18 vuotta. Varaa mukaasi virallinen henkilöllisyystodistus.

Voit tuoda mukanasi tyhjän juomapullon, jota voit täyttää alueen vesipisteessä.
Sähkötupakan nesteisiin pätevät samat säännöt kuin muihin nesteisiin, eli avaamattomat pakkaukset, joista voidaan tunnistaa, että tuote on sitä, mitä sen sanotaan olevan, voi tuoda alueelle.

Tupakointi

Tupakointi on sallittu ainostaan sille varatulla alueella bajamajojen vieressä olevalla tupakointialueella.

Eläimet

Seurakoirien ym. tuominen alueelle ei ole suotavaa korkean melutason ja elintarvikehygienian vuoksi. Avustajakoiran kanssa on käytettävä suurta harkintaa, sillä keikan aikana desibelit voivat olla eläimelle epämieluisella tasolla.

Ensiapu ja sairaanhoito

Tapahtumaalueella on SPR:n koulutetun henkilökunnan ylläpitämä ensiapupartio nk. Veteraaniaitassa. Avun tarpeessa lähesty ketä tahansa ensiapu- tai turvallisuushenkilöä tai tapahtuman järjestämiseen kuuluvaa henkilöä!

Yleinen hätänumero on 112, josta apua on myös välittömästi saatavissa.

Melu

Muista suojata kuulosi mikäli olet herkkä äänille. Infopisteestä voit saada korvatulpat.

Valokuvaaminen

Valokuvaaminen henkilökohtaiseen käyttöön on sallittua. Muistathan kunnioittaa muiden tapahtumakävijöiden yksityisyyttä. Järjestyksenvalvojilla on kuitenkin oikeus estää kuvaaminen tietyissä tilanteissa.

Jätteet ja kierrättäminen

Alueella kolme hajautettua kierrätyspistettä joissa seuraavat kierrätysastiat: energia-, muovi-, kartonki-, bio- ja sekajäte. Toivomme, että näihin tuodaan omatoimisesti jätteet mahdollisimman lajiteltuina, kiitos!

Löytötavarat

Voit kysellä hävinneitä tavaroita info-teltalta ja maanantaihin saakka sähköpostista joutopaivat@haihatus.fi minkä jälkeen kaikki yli 20 euron arvoiset tavarat toimitetaan Jyväskylän poliisilaitokselle.

Alueen majoituspalvelut

Lisätietoa majoitusmahdollisuuksista Joutsassa löydät mm. Visit Jyväskylä -sivustolta, klikkaa tästä!

Saapuminen

Lisätietoa Talomuseolle ja Haihatukseen saapumisesta omalla sivulla. Pääset ajo-ohjeisiin tästä.

Suosittelemme käyttämään Pankkiaukiolta lähtevää Joutobussia saapuessasi lauantaina Talomuseolle.

Joutopäivien historia

Joutopäivien historia ulottuu 1970-luvulle saakka. Käy lukemassa tarkempi historia tästä.