Ismo Alanko lauantai-illan pääesiintyjäksi
Ismo Alanko lauantai-illan pääesiintyjäksi

Ismo Alanko lauantai-illan pääesiintyjäksi

Ismo Alanko viisihenkisen bändinsä kanssa on vahvistunut Joutsan Joutopäivien pääesiintyjäksi. Alanko nousee Joutsan Talomuseon rinnelavalle tapahtuman ensimmäisenä päivänä 1. heinäkuuta.  Tänä vuonna uuden albumin “Me olemme ihme” julkaissut Alanko on huikeassa nosteessa. Levy nousi suoraan listan kärkipaikoille ja kevätkiertue on ollut loppuunmyyty useilla paikkakunnilla. Keikkakritiikit ja yleisön palaute ovat olleet ylistäviä.

Ismo Alanko nousi suomalaisten tietoisuuteen vuonna 1980 Hassisen Koneen laulajana. Siitä saakka hän on rohkeasti ja ennakkoluulottomasti toiminut kotimaisen musiikin uudistajana ja viihtynyt suomalaisen rockin huipulla. Hassisen Koneen lisäksi hänet on nähty muun muassa Sielun Veljien ja Ismo Alanko Säätiön laulajana ja keulakuvana. Joutopäivillä Ismo Alanko on esiintynyt viimeksi vuonna 2001 ja Joutsassa Taidelaitos Haihatuksen MusaSunnuntaissa 2021.

Ismo Alangon lämppärinä toimii rockin nuori konkari Maria Mattila aka Mara Balls, joka on esiintynyt isoilla lavoilla, mm. Popedan kanssa ja niittänyt mainetta ympäri Suomea räjähtävillä livevedoillaan.

Liput 22/35 € + palvelumaksu ovat myynnissä biletti.fi -nettikaupassa!

Liput Joutopäivien iltatapahtumaan pääset ostamaan tästä linkistä.