Tervetuloa järjestämään Joutoviikkoa 8.-14.7.2024!  
Tervetuloa järjestämään Joutoviikkoa 8.-14.7.2024!  

Tervetuloa järjestämään Joutoviikkoa 8.-14.7.2024!  

Joutopäivät jatkuvat viime vuoden tapaan Joutoviikkona, jonka toteuttamiseen toivomme mahdollisimman monen yhdistyksen, yrityksen tai yksittäisen henkilön osallistuvan omilla tuotannoillaan / tapahtumillaan. Näin Joutsan tapahtumakesä jatkuisi sujuvasti ja kaikkiin tapahtumiin riittäisi osallistujia ja talkooväkeä. 

Joutoviikolla tapahtumia järjestävät pääsevät mukaan yhteismarkkinointiin. Toimijat voivat halutessaan olla mukana Joutopäivien ja Joutoviikon yhteisessä liitteessä, joka ilmestyy 29.5. Haihatuksen tabloidin mukana (deadline liitteeseen 10.5.)  Lisäksi tiedotamme Joutoviikon tapahtumista Joutopäivien nettisivulla, sosiaalisessa mediassa, kunnan tiedotuslehdessä sekä VisitJoutsan ja Visit Jyväskylä Regionin matkailijoille suunnatuissa viestintäkanavissa. 

 Jos olette kiinnostuneita lähtemään mukaan Joutoviikolle, voitte ilmoittaa tapahtuman tiedot lomakkeella, johon linkki ohessa. Kaikenlaiset tapahtumat, suuret ja pienet ovat tervetulleita mukaan!  Yhdessä luomme joutsalaisen elämystarjottimen, josta paikalliset, vapaa-ajanasukkaat ja kesämatkailijat voivat poimia mieleistään tekemistä ja kokemista Päijänteeltä Suonteelle!  Lisätietoja: joutopaivat@joutsa.fi.