AJOHARJOITTELU


Joutsan Seudun Ratakeskuksen rata on hyväksytty talviaikaiseen viralliseen ajoharjoitteluun ja kesäaikaiseen ajoharjoitteluun Skid Car -ajoharjoittelulaiteella.

Ajoharjoittelu tapahtuu Suomen suurimpiin lukeutuvalla päällystetyllä ajoharjoittelualueella. Alueen laajuus takaa turvalliset puitteet auton käsittelyyn, hallintaan ja ajamisen fysiikkaan liittyvien asioiden harjoitteluun. Harjoittelu voidaan suorittaa todellisuutta vastaavilla tienopeuksilla aina 80 km/h saakka,

Radalla käy useita autokouluja (osakkeenomistajat), joiden kursseista saat lisätietoja autokoulujen internet-sivuilta tai ottamalla yhteyttä ko. autokouluun.

ERIKOISKURSSIT RYHMILLE

Ennakoivan ajamisen kurssit voidaan järjestää yhdessä paikallisten autokoulujen ja ajo-opetusta järjestävien yritysten kanssa. Kurssit voidaan räätälöidä ryhmien koostumuksen ja toivomusten mukaan. Erilaisia kurssivaihtoehtoja on esim. naisautoilijoille, ikäihmisille ja nuorille. Kesäaikana rata sopii erinomaisesti myös moottoripyöräkoulutuksen pitopaikaksi. Lisätietoja kursseista saat suoraan Joutsan Ratakeskuksen toimistosta tai opetusta antavilta yrityksiltä.

 

WebDesign By Jari Partanen