Yrityspuisto Joutsan Nuoli – Osuvasti erilainen

Joutsan Nuoli -yrityspuisto tarjoaa mielenkiintoisen vaihtoehdon yrittäjille ja yrityksille, joilla on visioita, uskallusta ja persoonallisuutta. Halua erottua valtavirrasta. Yrityspuisto sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Suomen suurimmista kaupungeista. Se on saavutettavuuden ja yritystoiminnan menestymisen kannalta erinomainen asia.

Joutsassa on ilo asua

Joutsa sijaitsee eteläisessä Keski-Suomessa, upean luonnon keskellä. Kunta tarjoaa asukkailleen turvallisen ja miellyttävän asuinympäristön, jossa on hyvä viettää perhe-elämää, nauttia kypsemmistä ikävuosista ja rentoutua vapaa-ajalla. Joutsaa on kiitetty erityisesti laadukkaista peruspalveluista, monipuolisista harrastusmahdollisuuksista ja puhtaasta luonnosta.

Arvostamme yrittäjyyttä

Joutsassa yrittäjyys on arvossaan. Haluamme olla uusien ja jo toimivien yrittäjien tukena niin arjessa kuin juhlassakin. Tule juttelemaan. Autamme sinua mielellämme.

Mahdollisuuksia asumiseen

Joutsa tarjoaa mainioita asumisvaihtoehtoja. Mikä parasta, asuminen Joutsassa on kohtuuhintaista. Lisätietoa kunnan vuokra-asunnoista antaa talousjohtaja, p. 040 358 0007

Arjen iloja koko perheelle

Joutsa tarjoaa monipuolisia elämyksiä ja kokemuksia liikunnan ja kulttuurin parissa.