Asuminen

Koti keskellä kauneinta Järvi-Suomea

Joutsassa asuminen on huoletonta kerros- ja rivitaloasumista lähellä palveluita, maaseudun rauhaa luonnon keskellä, omakotitaloasujan vapautta ja mukavaa arkea huikeassa ympäristössä.  Arki toimii – hyvät palvelut, koulut ja erinomaiset harrastusmahdollisuudet ovat vieressä.  Työmatkat sujuvat ruuhkitta nopeasti myös lähimpiin kaupunkeihin ja etätyöntekijä voi hypätä lenkkipolulle vaikka suoraan kotiovelta. Etätyöntekijöille kunta tarjoaa myös maksuttoman etätyöpisteen käyttömahdollisuuden.

Mistä ikinä haaveiletkin, meillä asuminen on sujuvaa, avaraa ja leppoista. Asuntoja löytyy monipuolinen valikoima sekä keskustasta että useilta kyliltä. Joutsassa luot juuri oman näköisen arkesi tai puitteet vapaa-ajan viettoon – kaikki arvokas on tässä ja nyt!

salibandy

Tiesitkö?  Päijänteen rannalta Rutalahden kylästä ja Leivonmäeltä hurauttaa Jyväskylään jo noin 35 minuutissa, Joutsan keskustastakin reilusti alle tunnissa. Meillä ajellaan työmatkat leppoisasti kaukana ruuhkista.

Tutustu Joutsassa myynnissä oleviin asuntoihin

Joutsa tarjoaa turvallisen viihtyisän asuinympäristön kauniin luonnon  keskellä, mukavaa tekemistä ja tapahtumia ympäri vuoden – Joutsaisaa eloa vain tuokion päässä kaupungeista!

Entä mitä asukkaat tuumaavat maaseudulla asumisesta, työskentelystä ja sijainnista? Lukaise tarinat ”Etätyö maalla toi pysyvästi Joutsaan” ja ”Tekoälyn vastapainoksi lenkille metsään”!

Myytävät asunnot:
Etuovi Oikotie

Myytävät vapaa-ajan asunnot:
Etuovi Oikotie

Tutustu Joutsan kunnan tonttitarjontaan

Joutsassa on saatavilla edullisia tontteja useilta viihtyisiltä asuinalueilta – mm. Everstinmäki valmiilla kunnallistekniikalla toivottaa omakotirakentajat tervetulleeksi!

Joutsa everstinmäki ilmakuva
Joutsa everstinmäki ilmakuva