Tontit

Haaveista totta – tilaa perheelle ja vapaa-ajan unelmille!

Haluaisitko turvallisen ja viihtyisän asuinympäristön kauniin luonnon keskellä? Paikan jossa pakettiin kuuluisivat hyvä sijainti, sujuvat arjen palvelut , erinomaiset harrastusmahdollisuudet ja suuremmat kaupungit ympärillä? Etätyöpäivätkin muistuttaisivat lauantaita –tauolla voisi pyrähtää vaikkapa metsälenkille tai toviksi pihakoivun katveeseen? Olisiko toivelistalla myös tasokas koulupolku varhaiskasvatuksesta lukioon ja lähellä sijaitsevat hyvät terveyspalvelut?

Jos vastasit kyllä, Joutsa tarjoaa sinulle oikeat puitteet mielekkään elämän rakentamiseen –asuminen on sujuvaa, avaraa ja leppoista. Järvi-Suomen sydämessä eteläisessä Keski-Suomessa mukavaa tekemistäkin ja tapahtumia riittää ympäri vuoden. Etätyön tekeminen onnistuu helposti kunnan tarjoamassa etätyöpisteessä.

Kaikki arvokas on lähellä – Joutsaisaa eloa vain tuokion päässä kaupungeista!

Everstinmäki valmiilla kunnallistekniikalla toivottaa rakentajat tervetulleiksi!

Everstinmäki on luonnonkaunis 10.3 hehtaarin asuinalue aivan Joutsan ytimessä. Viihtyisän viheralueen ympäröimät pihat tarjoavat suojaisan kasvuympäristön lapsille ja oivan rentoutumispaikan aikuisille. Keskustan palvelut, harrastuspaikat ja mm. koulut sijaitsevat vain reilun kilometrin etäisyydellä. 4-tielle hurautat käden käänteessä ja esim. Jyväskylään 45 minuutissa, Mikkeliin ja Lahteen noin tunnissa ja Helsinkiinkin kahdessa tunnissa. Entä mitä asukkaat tuumaavat maaseudulla asumisesta, työskentelystä ja sijainnista? Lukaise tarinat ”Etätyö maalla toi pysyvästi Joutsaan” ja ”Tekoälyn vastapainoksi lenkille metsään”!

Jos etsit sopivaa paikkaa unelmiesi toteuttamiseen, Everstinmäki on takuulla tutustumisen arvoinen. Yhdyskuntatekniikka, kunnallistekniikka ja sähköverkko ovat jo valmiina. Rakentaminen on sujuvaa ja tonttien hintaluokka sopuisa noin 5000 –8000 euroa. Joutsassa on hyviä tontteja saatavilla myös muilta viihtyisiltä asuinalueilta–tutustu tarjontaamme!

Joutsa everstinmäki ilmakuva

Tiedustelut tonteista: Tekninen johtaja Arttu Mönkölä, puh. 0400 649 224 tai tontit@joutsa.fi


Yritystontit erinomaisilla yhteyksillä huippusijainnilla!

Joutsa sijoittuu logistisesti 4-tien kasvavien asiakasvirtojen varrella noin 2 500 000 kuluttajan keskipisteeseen, jossa Helsinki, Tampere ja Kuopio ovat yhtä lähellä noin kahden tunnin säteellä. Lähimpiin suurempiin kaupunkeihin Jyväskylään, Mikkeliin ja Lahteen on vain noin tunnin matka. Kunta vapaa-ajan asukkaineen ja noin 15-30 minuutin saavutettavuudella sijaitsevat lähikunnat muodostavat noin 25000 potentiaalisen asiakkaan lähimarkkinan.

Joutsan yritystontit sijaitsevat paraatipaikalla Nelostien vieressä tai sen välittömässä läheisyydessä. Päivittäinen keskimääräinen noin 7 000 ajoneuvon liikennemäärä tuo potentiaalisia asiakkaita ja huomattavan mainosarvon tien varteen sijoittuville yrityksille. 4-tien varteen on jo sijoittunut Joutsassa teollisuuden ja palveluiden liiketoimintaa: mm. Grundfos, Wavin, Sydänpuuikkunat ja ovet, Konepaja Reponen, LähiABC, Teboil Huttula, Pikkupuodin tehtaanmyymälä, K-rauta, Karoliinan kestikievari ja Jukolan Juusto. Monipuolinen yrityskanta kutsuu sinut hyvään seuraan –tutustu tästä myös yrittäjiemme tarinoihin.

Yritystonteilla on runsaat rakennusoikeudet, kaavoitus on suunniteltu joustavasti ja tonttien hintataso 2 eur/m2 luo hyvän pohjan kustannustehokkaalle rakentamiselle. Tutustu yritystontteihimme ja myös kehitteillä olevaan Yrityspuisto Joutsan Nuoli-alueeseen!

Joutsa yrityspuisto nuoli ilmakuva
Joutsa yrityspuisto nuoli, nelostie ilmakuva 2

Tiedustelut tonteista: Tekninen johtaja Arttu Mönkölä, puh. 0400 649 224 tai tontit@joutsa.fi