Hyvinvointitupa

Hyvinvointitupa, osoitteessa Jousitie 40, on kaikille kuntalaisille tarkoitettu olohuone ja kohtaamispaikka. Hyvinvointupa on kaikkien kuntalaisten, seurojen ja yhdistysten varattavissa mm. kerhotoimintaan ja kokouksia varten. Tilasta löytyy mm. pieni keittiö, jossa on jääkaappi ja kahvinkeitin käytettävissä.

Hyvinvointituvan kalenterista näet tilassa olevat tapahtumat sekä vapaat ajat.

HUOM! 1.6.-31.7.2020 Hyvinvointituvalla toimii vain Toivontupa.

Riskiryhmien kokoontumisia ei suositella Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeistuksen mukaan. Tiloissa tulee noudattaa suositeltuja turvaetäisyyksiä ja yleisiä hygieniaohjeita. Hyvinvointituvalla on käsidesiä ja siivoustarvikkeita.

Hyvinvointituvan tilojen varaukset ovat siirtyneet kirjastolle. Nollaamme kalenterin varaukset ja aloitamme ns. ”puhtaalta pöydältä”. Näin saamme kalenterin ja varaajien yhteystiedot ajan tasalle. Varauksia aletaan ottaa vastaan 3.8.2020, ellei toisin ilmoiteta. Viikoittain toistuva tilavaraus on voimassa enintään vuoden päättyen aina 31.5.

Varaukset tulee tehdä Joutsan pääkirjastoon puh. 040 358 0010, sähköposti kirjasto@joutsa.fi  osoite Länsitie 6, 19650 Joutsa.

Varaukseen tarvittavat tiedot:
– tapahtuman nimi
– järjestäjä (esim. yhdistys/seura/henkilö)
– ajankohta (päivämäärä ja kellonaika)
– varaajan nimi ja puhelinnumero (ei julkaista kalenteriin)
Avain Hyvinvointituvalle noudetaan pääkirjastosta tapahtumapäivänä tai edellisenä päivänä ja palautetaan mahdollisimman pian takaisin.
Käyttäjän tulee siivota tilat käytön jälkeen.


Varaukset ja avaimen nouto:
Joutsan pääkirjasto
Länsitie 6, 19650 Joutsa
puh. 040 358 0010
kirjasto@joutsa.fi
ma-pe klo 10-18, la 10-14

Yhteyshenkilö:
Eeva Suomalainen