Aloittavat yritykset

Sinusta yrittäjä? Onko sinulla hyvä liikeidea ja paloa yrittämiseen? Liikeidea voi perustua hyvinkin arkisiin asioihin joihin tuotteesi tai palvelusi tarjoavat ratkaisun. Joutsassa hyviä mahdollisuuksia yrittäjälle luo vakituisten asukkaiden kysynnän lisäksi runsas vapaa-ajan asukkaiden määrä sekä sijainti suosittujen muiden mökkikuntien ja isompien kaupunkien keskellä.

Yrittäjyydellä on pitkät perinteet ja seudulla toimii monipuolista osaamista tarjoava yli 400 yrityksen joukko: mm. urakoitsijoita, teollisia tuottajia, ict-palveluja, taloushallintoa, luovien alojen tekijöitä, maatalousyrittäjiä, ravintoloita ja lähiseudun kattavimmat kaupalliset palvelut. Nelostie tuo asiakkaat myös kauempaakin kätevästi perille paikallisten palveluiden pariin.

Kunta tukee aloittavien yrittäjien toimintaa tarjoamalla maksuttomat Keski-Suomen Yritysidean neuvontapalvelut liikeidean kehittelyyn ja yrityksen perustamiseen sekä Joutsan oman 500 euron arvoisen Uusi Yrittäjä Joutsaisasti -kannustimen uusille päätoimisille yrittäjille.

Mistä voi aloitella yrittäjyyden polkua?  Kunnan elinkeinotoimesta saat tietoa yritystoiminnan mahdollisuuksista ja yrityspalveluista ja voit edetä myös suoraan Keski-Suomen Yritysidean palveluiden pariin. Keski-Suomen Yritysidea järjestää sivu- ja päätoimiseen yrittäjyyteen liittyviä monipuolisia infotilaisuuksia ja myös henkilökohtaista palvelua oman liiketoimintasuunnitelman valmisteluun. Työkaluja liiketoimintasuunnitelmien tekemiseen on saatavilla Keski-Suomen Yritysidealta ja myös sivun alareunasta löytyvien Yritystulkin ja Yrityssuomi.fi linkkien kautta.

Yritystoiminnan hyvin alustavaakin ajatusta pääsee näppärästi testailemaan verkon kautta – napsauta rohkeasti ideanappia ja saat Keski-Suomen Yritysidealta palautetta ideastasi!


Elinkeinotoimen yhteystiedot

Ollaan yhteyksissä!

Kunnanjohtaja
Harri Nissinen
puh. 050 654 35
harri.nissinen@joutsa.fi

Viestintäsuunnittelija
Henna Takala
puh. 040 592 4012
henna.takala@joutsa.fi