Elämänkaarijuhla pe 29.9. klo 13.15

Tervetuloa kaikille avoimeen Elämänkaarijuhlaan Joutsan yhtenäiskoululle!

Eri toimijatahoja yhteen koonnut ja edelleen kokoava Joutsan kumppanuuspöytä järjesti yhdessä Joutsan yhtenäiskoulun kanssa ensimmäisen Elämänkaarijuhlan jo vuonna 2016.  Teemana tuolloin oli Tekee mieli oppia.  Vuonna 2020 koronan takia juhla jäi väliin, joten tänä vuonna perjantaina 29.9. on vuorossa seitsemäs juhla. Sen suunnittelusta on vastannut Vanhus- ja vammaisneuvostosta koottu työryhmä.  Elämänkaarijuhla on 1.10. alkavan Vanhustenviikon pääjuhla Joutsassa. Juhlapaikka on entiseen tapaan yhtenäiskoulun auditorio.

Tämän vuoden ohjelmassa musiikista vastaavat vanhat tutut Markus Tuominen ja Seppo Pänkäläinen, joka esiintyy myös yhdessä Loviisa Viron kanssa.  Oppilasesiintyjät tulevat 3A- ja 3B -luokilta.   Musiikillisen osuuden jälkeen mikkeliläinen näyttelijä ja ohjaaja Tarja Pyhähuhta esiintyjäryhmineen virittää juhlavieraat nauttimaan hyvän elämän eväitä.   Yhteislaulut ovat myös perinteinen osa juhlaa.  Juontajana toimii Tenho Tornberg.

Tilaisuus päättyy makoisiin iltapäiväkahveihin ruokalassa. Juhlaan ovat tervetulleita kaikki joutsalaiset ikäihmiset avustajineen ja tilaisuus tarjoiluineen on maksuton.  Eläkeliiton Apuset avustaa sekä siirtymissä että kahvitilaisuudessa. Kyselkää myös ystäviä ja naapureita mukaan ja laittakaa autot täyteen. Iloinen yhdessä olo virkistää ja lämmittää kaikkien mieltä.