Ilokuvafestivaali Joutsan Kinossa elokuun alussa

Ilokuvafestivaali valtaa Joutsan ja Mäntyharjun Kinot elokuun ensimmäisellä viikolla. Festivaali alkaa ”etkoilla” keskiviikkona 2.8. ja jatkuu sunnuntaihin 6.8. saakka. Tervetuloa nauttimaan elokuvakesästä!

Ilokuvafestivaalia on järjestetty Mäntyharjulla jo usean vuoden ajan ja tänä vuonna koko festivaalitarjonnasta pääsee nauttimaan myös Joutsan Kinossa. Ohjelmistossa on yhteensä 24 elokuvaa, mukana on sekä kotimaista tuotantoa että kansainvälisiä helmiä. Kaikki festivaalilla näytettävät elokuvat ovat ilmestyneet viimeisen 12 kuukauden aikana. Festivaali on sloganinsa mukaan ”Hyvän mielen onnellisten loppujen ja kohottavien tarinoiden asialla”.

Joutsan Kinossa esitettävien elokuvien aikataulu on nähtävillä festivaalin kotisivuilla https://ilokuvafestivaali.fi/naytokset-joutsa. Lippujen varaukset näytöksiin onnistuvat helposti Joutsan Kinon kotisivujen varausjärjestelmän kautta https://joutsankino.johku.com/ . Myös festivaalin kotisivuilla myynnissä olevat sarjaliput käyvät Joutsan Kinon näytöksiin.

Festivaalien etkoilla keskiviikkona 2.8. nähdään kotimainen lämminhenkinen draamakomedia Kupla sekä tämän hetken puhutuin kansainvälinen elokuva Barbie. Etkoille voit saapua omana itsenäsi tai Barbie-teemaan pinkkiin pukeutuneena, paras asu palkitaan.

Osassa näytöksissä on mukana myös tekijä- ja ohjaajavieraita, perjantaina on tarjolla elokuvamusiikkia duo M&M:n tahtiin Nuorisoseurantalon terassilla ja kahvio palvelee näytösten välillä.

Festivaali toteutetaan yhteistyössä Mäntyharjun kunnan kanssa.

Lämpimästi tervetuloa!