Ismo Alanko Joutopäivien lauantai-illan pääesiintyjäksi

Ismo Alanko Joutsan Joutopäivien lauantai-illan 1.7. pääesiintyjäksi

Ismo Alanko viisihenkisen bändinsä kanssa on vahvistunut Joutsan Joutopäivien pääesiintyjäksi.  Alanko nousee Joutsan Talomuseon lavalle tapahtuman ensimmäisenä päivänä 1.7.  Helmikuussa uuden albumin “Me olemme ihme” julkaissut Alanko on huikeassa nosteessa.  Levy nousi suoraan listan kärkipaikoille  ja kevätkiertue on ollut loppuunmyyty useilla paikkakunnilla.  Keikkakririikit ja yleisön palaute ovat olleet ylistäviä.

Ismo Alanko nousi suomalaisten tietoisuuteen vuonna 1980 Hassisen Koneen laulajana. Siitä saakka hän on rohkeasti ja ennakkoluulottomasti toiminut kotimaisen musiikin uudistajana ja viihtynyt suomalaisen rockin huipulla. Hassisen Koneen lisäksi hänet on nähty muun muassa Sielun Veljien ja Ismo Alanko Säätiön laulajana ja keulakuvana.  Joutopäivillä Ismo Alanko on esiintynyt viimeksi vuonna 2001 ja Joutsassa Taidelaitos Haihatuksen Musasunnuntaissa 2021.

Joutopäivien lauantai järjestetään yhteistyössä Joutsan Kotiseutuyhdistyksen kanssa Talomuseolla, jonne siirtyvät myös uudistuvat Joutopäivien markkinat. Alue tarjoaa maalaismarkkinoille sopivan tunnelmallisen ja idyllisen miljöön. Sunnuntaina 2.7. tapahtumien keskipisteenä on Taidelaitos Haihatus.
Joutsan Joutopäivien  1.-2.7. ohjelma täydentyy kevään aikana.


Lisätietoja


Risto Puurunen
Taidelaitos Haihatus
risto@haihatus.fi
p. 0400 858 639