Joutsan kunnanhallituksen päätöksiä maanantain 24.6.2024 kokouksesta

Joutsan kunnanhallitus kokoontui maanantaina 24.6. Alta voit lukea yhteenvetoa päätöksistä. Kokouspöytäkirja julkaistaan pöytäkirjan tarkastamisen jälkeen nettisivuillamme. www.joutsa.fi/kunta-ja-hallinto/esityslistat-poytakirjat/

Puulan seutuopiston kädentaitojen ja kuvataiteiden vastuuopettajan toimen muuttaminen suunnitteluopettajan toimeksi
Kunnanhallitus päätti muuttaa Puulan seutuopiston kädentaitojen ja kuvataiteiden vastuuopettajan toimen suunnitteluopettajan toimeksi 1.8.2024 alkaen.

Itseoikaisu, Kunnanhallituksen 4.3.2024 pöytäkirjantarkastus

Kunnanhallitus tarkasti 4.3.2024 kokouksen pöytäkirjan.

Oppilasesitys alueellisen maanpuolustuksen erikoiskurssille
Kunnanhallitus päätti esittää Joutsan kunnan puolesta alueellisen maanpuolustuksen erikoiskurssille hyvinvointi- ja sivistysjohtaja Mika Sirkkaa.

Valtuustoaloite / Elinvoimayhtiön perustaminen Joutsaan
Kunnanhallitus päätti, että Joutsan kuntaan ei perusteta elinkeinoyhtiötä. Elinkeinotyöhön on varattava talousarvioon tehtävän vaatimat määrärahat sekä parannettava kunnan yritysilmapiiriä. Elinvoimapöydän työtä jatketaan ja kehitetään. Kunnanhallitus päätti myös lähettää aloitteen käsittelytilanteen valtuustolle tiedoksi.

Yhteistyösopimus / Suvi Minkkinen
Kunnanhallitus päätti hyväksyä Suvi Minkkisen kanssa tehtävän yhteistyösopimuksen kaudelle 2024-2025. Sopimuksen arvo on 6000 €. Kunta edellyttää, että Suvi Minkkinen edistää kunnan näkyvyyttä ja on kunnan käytettävissä yhteistyötilaisuuksissa sekä osallistuu kunnan some-mainontaan.

Yhteistyösopimus / JoSePa Futsal edustus
Kunnanhallitus päätti tukea JoSePan futsalin edustusjoukkuetta 5000 eurolla kaudella 2024-2025. Kunta edellyttää, että joukkue edistää kunnan näkyvyyttä ja on käytettävissä kunnan yhteistyötilaisuuksissa sekä osallistuu kunnan some-mainontaan. Joukkueelta edellytetään päihteettömyyttä ja savuttomuutta seuratoiminnassa.

Arviointikertomuksen 2023 lausunto
Kunnanhallitus päätti saattaa lausunnon arviointikertomuksen toimenpiteistä valtuustolle tiedoksi
Kunnanjohtajan viranhaltijapäätökset 8.12.2023-19.6.2024 Kunnanhallitus päätti merkitä kunnanjohtajan viranhaltijapäätökset tiedoksi saaduksi.