Kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen avustukset v. 2021

Joutsan hyvinvointi- ja sivistyslautakunta julistaa haettavaksi kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen yleis- ja kohdeavustukset.

Vapaa-aikatoimi: yleisavustukset urheiluseuroille ja nuorisoyhdistyksille. Hakemukseen tulee liittää toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus vuodelta 2020 sekä kuluvan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio.
Nuorten vapaille harrastusryhmille julistetaan haettavaksi kohdeavustukset. Hakemuksessa tulee olla toimintasuunnitelma ja selvitys rahankäytöstä.
Lisätietoja Kari Kosunen kari.kosunen@joutsa.fi p. 040 0530046.

Kulttuuritoimi: yleis- ja kohdeavustukset, ohjeet hakulomakkeessa. Jos sait kunnan avustusta vuonna 2020, muista toimittaa selvitys sen käytöstä viimeistään yhdessä uuden hakemuksen kanssa. Avustussummaa on nyt nostettu, tervetuloa hakemaan ihan uudetkin toimijat! Myös yksityishenkilöt voivat hakea avustusta.
Lisätietoja Nina Kuikka nina.kuikka@joutsa.fi  p. 040 7258056.

Hakulomakkeen saa virastotalon asiointipisteeltä os. Länsitie 5 tai kunnan internet-sivulla www.joutsa.fi/vapaa-aika/avustushakemukset-kulttuuri-ja-vapaa-aika/

Hakemukset liitteineen on toimitettava 3.3.2021 klo 15 mennessä virastotalon postilaatikkoon, osoite Länsitie 5, 19650 Joutsa (kuoreen merkintä avustuksesta) tai kirjaamo@joutsa.fi (otsikkoon merkintä avustuksesta).

Joutsan hyvinvointi- ja sivistyslautakunta