Kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen yleisavustukset 2022

Joutsan hyvinvointi- ja sivistyslautakunta on julistanut haettavaksi v. 2022 kulttuuri – ja vapaa-aikatoimen yleisavustukset.

Vapaa-aikatoimi: Yleisavustukset urheiluseuroille ja nuorisoyhdistyksille. Hakemukseen tulee liittää toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus vuodelta 2021 sekä kuluvan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Nuorten vapaille harrastusryhmille julistetaan haettavaksi kohdeavustukset. Hakemuksessa tulee olla toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Lisätietoja: Kari Kosunen, p. 0400 530046, kari.kosunen@joutsa.fi

Kulttuuritoimi: Yleis- ja kohdeavustukset yhdistyksille ja yksiyithenkilöille, ohjeet hakulomakkeessa. Jos sait kunnan avustusta vuonna 2021, muista toimittaa selvitys sen käytöstä viimeistään yhdessä uuden hakemuksen kanssa.

Lisätietoja: Nina Kuikka, p. 040 725 8056, nina.kuikka@joutsa.fi

Hakulomakkeen saa virastotalon asiointipisteeltä os. Länsitie 5 tai kunnan internet-sivulta www.joutsa.fi/vapaa-aika/avustushakemukset-kulttuuri-ja-vapaa-aika/

Hakemukset liitteineen on toimitettava ke 9.3.2022 klo 15 mennessä virastotalon postilaatikkoon, osoite Länsitie 5, 19650 (kuoreen merkintä avustuksesta) tai kirjaamo@joutsa.fi (otsikkoon merkintä avustuksesta).