Kunnanhallituksen päätöksiä maanantain 25.3. kokouksesta

Joutsan kunnanhallitus kokoontui maanantaina 25.3. Alta voit lukea yhteenvetoa päätöksistä. Kokouspöytäkirja julkaistaan pöytäkirjan tarkastamisen jälkeen nettisivuillamme. www.joutsa.fi/kunta-ja-hallinto/esityslistat-poytakirjat/

Valtuustoaloite / Elinvoimayhtiön perustaminen Joutsaan
Kunnanhallitus päätti lähettää valtuustoaloitteen kunnanjohtajan valmisteltavaksi.

Kylien tukeminen ja kehittäminen
Kunnanhallituksen käynnistämä avustushaku kylien tukemiseksi ja kehittämiseksi oli auki alkuvuonna 2024 kunnan verkkosivuilla ja päättyi torstaina 29.2.2024 klo 15.00. Hakemuksia tuli kaikkiaan neljä kappaletta, joissa yhteenlaskettu avustussumma on 9400 €. Kunnanhallitus päätti jakaa kylien tukemiseen ja kehittämiseen varatun 5000 € avustusrahan tasan hakijoiden kesken, jolloin jokainen avustushakemuksen jättänyt yhdistys saa 1250 €.

Tilinpäätös 2023
Monetralta tulleessa tilinpäätöksessä oli niin paljon virheitä, että asiaa käsiteltiin keskusteluasiana ja päätökset asiasta siirrettiin 8.4.2024 kokoukseen.

Lisäksi esityslistalla olivat valtuuston 11.3.2024 päätösten täytäntöönpano ja Oikaisuvaatimus / Konsernijaoston päätös kunnan puhe- ja äänivallan käyttäjistä 2024-2025. Valtuuston päätökset päätettiin panna täytäntöön ja oikaisuvaatimus hylättiin.

Lisätietoa päätöksistä
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Pauliina Maukonen
Kunnanjohtaja Harri Nissinen
Talous- ja hallintojohtaja Matias Penttinen
Asioiden valmistelijat