Kurkiauran koulussa todettu koronavirustartuntoja

Tiedote 8.11.2021

Terveydenhuollon puolelta on määrätty Kurkiaurassa 5-6 luokalta 8 oppilasta karanteeniin tulevaksi viikoksi.  Myös 1-2lk jatkaa karanteenissa torstaihin saakka.

Tiedote 5.11.2021

Kurkiauran koulussa on todettu toinen koronavirustartunta. Tartunta on todettu oppilaalla. Tartuntatautilääkärin ohjeistuksen perusteella koululla on päivän ensimmäisen oppitunnin jälkeen kotiutettu kaikki koulun oppilaat. Toimenpide on tehty jäljitystyön turvaamiseksi. Lähipäivien kuluessa selviävät mahdolliset karanteenipäätökset, jotka terveydenhuollon toimesta ilmoitetaan asianosaisille.

Koulun toiminnan osalta varaudutaan jatkamaan työtä maanantaina lähiopetuksessa, elleivät jäljitystyöstä tulleet tulokset edellytä muita ratkaisuja. Päätös tehdään tartuntatautilain mukaisessa järjestyksessä. Oppilaiden etäopetukseen on tarvittaessa varauduttu.

Joutsan kunnan osalta ei toistaiseksi tehdä muita rajoittamispäätöksiä toimintojen tilojen käytön suhteen, mutta kuntalaisia kehotetaan toimimaan koronaturvallisuus huomioiden julkisissa tiloissa ja harrastuksissa. Asiaa liittyvät tiedotteet pyritään saamaan näkyviin tämän päivän aikana kunnan hallinnoimiin tiloihin, kuten liikuntatiloihin.