Nelinvoimaa-nettisivu on neljän reunakunnan yhteinen työelämäsivusto

Joutsan, Hartolan, Sysmän ja Pertunmaan kuntien yhteinen Pienten kuntien elinvoimaa -hanke on julkaissut Nelinvoimaa.fi -nettisivuston. Nelinvoimaa.fi-palvelun tarkoituksena on tukea 12000 asukkaan työssäkäyntialueen yhteistyötä maakuntien reunoilla ja vahvistaa mukana olevien kuntien näkyvyyttä sekä lisätä alueen elinvoimaa.

Nelinvoimaa.fi -sivulta löytyy muun muassa monenlaista ajankohtaista asiaa työllisyydestä ja yrittäjyydestä. Sivustolle on myös koottu yleistä työelämätietoa sekä koko alueen markkinointia edistävää tietoa maakuntarajat ylittäen. Sivuston Blogi-osiossa julkaistaan muun muassa paikallisten yrittäjien yrittäjätarinoita.

Toiminnan tavoitteena on löytää alueelta piilotyöpaikkoja ja työmahdollisuuksia matalalla kynnyksellä. Tämän vuoksi sivustolla julkaistaan veloituksetta alueen työnantajien työpaikkailmoituksia. Yhtä lailla tärkeää on löytää työlle tekijöitä ja työnhakijoita kehotetaan seuraamaan palvelua. Sivustolla ovat nähtävinä myös Te -hallinnon avoimet työpaikat alueelta.

Sivuston toteutuksen ja ylläpidon yhteistyökumppanina toimii Joutsan Seutu, jolla on vahvaa kokemusta sekä printti-, että digimedian osalta.

Lisätietoa ja yhteystiedot:
Nelinvoimaa.fi
Anne Lahikainen-Aho, projektipäällikkö
Pienten kuntien elinvoimaa -hanke
(Hartola, Joutsa, Pertunmaa, Sysmä)
044-7432254
anne.lahikainen-aho@hartola.fi