Tule varhaiskasvatuksen päälliköksi Joutsaan – haku päättyy to 24.8.

Pitkäaikaisen esihenkilön jäädessä eläkkeelle haemme Joutsan kuntaan varhaiskasvatuksen päällikköä. Tehtävään kuuluvat varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen esihenkilön tehtävät. Päällikkö vastaa varhaiskasvatuksen käytännön järjestelyistä mm. päätösten osalta, pedagogisesta johtamisesta, toiminnan kehittämisestä ja arvioinnista sekä henkilöstön osaamisen johtamisesta. Varhaiskasvatuspäällikkö toimii varhaiskasvatuksen yksiköiden johtajana. Toimenkuvaan on kuulunut mm. päiväkotien henkilöstöjohtaminen, työvuorosuunnitteluun liittyvät järjestelyt, lasten sijoittamispäätökset sekä päiväkotien turvallisuuteen liittyvät asiat. Apuna tehtävässä toimii päiväkodin varajohtaja.

Varhaiskasvatuksessa meillä on työhön sitoutunut henkilöstö. Uusi päiväkoti Taikametsä on aloittanut toimintansa viime vuoden lopulla. Joutsan kunnan työntekijöillä on kattavat työhyvinvointiedut, kuten kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointipalveluetuja, e-passi sekä toimiva työterveyshuolto. Joutsassa on erinomaiset palvelut, eivätkä lähikaupungit ole kaukana.

Lue lisää ja hae paikkaa Kuntarekryssä to 24.8. klo 15 mennessä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/varhaiskasvatuksen-paallikko-547544/

Lisätietoja

http://www.joutsa.fihttps://www.joutsa.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus/