Vie vanhus ulos -kampanja

Ikäinstituutti haastaa Sinut ulkoilemaan tukea ja seuraa kaipaavan iäkkään kanssa Vie vanhus ulos kampanjan aikana 7.9.-7.10.2022.

Pitkän korona-ajan jälkeen tarvitsemme lisää askelia ja yhdessäoloa. Ikäinstituutin ulkoilukampanja Vie vanhus ulos 7.9.–7.10.2022 kutsuu läheisiä, järjestötoimijoita, vapaaehtoisia sekä liikunnan ja hoitotyön ammattilaisia ulkoilemaan tukea tarvitsevien iäkkäiden kanssa. Tämän vuoden teemana on yhdessä askeltaen. Tiesitkö, että jo kymmenen minuutin reipas kävely päivittäin edistää terveyttä?

Joutsan vanhus- ja vammaisneuvosto kehottaa huomioimaan Vie vanhus ulos kampanja esim. järjestämällä ulkoilupäivä yhtenä päivänä Joutsan kunnassa olevissa ikäihmisten palveluyksiköissä kampanjan aikana, johon vapaaehtoiset ja läheiset voisivat osallistua.

On huomioitava, että jokaisessa yksikössä on oma päiväohjelma, joten jokainen yksikkö voi järjestää tapahtuman itselleen sopivana päivänä. Toivomme vapaaehtoisia ja läheisiä ottamaan yhteyttä yksiköihin joita ovat mm. Attendo Erkinpuisto, Esperi Kaari, Joutsan Palvelukoti sekä kunnan palvelukeskukset Jousi ja Huuponhovi.