Joutsan lukio

Lukiokoulutuksemme arvomaailma pohjautuu opiskelijoiden henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin edistämiseen. Tarjoamme opiskelijoille hyvän ja kattavan pohjan jatko-opiskeluihin ja tulevaisuuden työelämään. Valtakunnallisten kurssien ohella meillä voi suorittaa lukuisia koulukohtaisia soveltavia kursseja, joista monet vievät opinnot luokkahuoneiden ja kuntarajojenkin ulkopuolelle.

Lukion englannintunti

Oppimisympäristömme on ajanmukainen ja opiskelijalähtöinen. Lukiossamme ryhmäkoot ovat pienet, opettajat mukavia ja päteviä, ilmapiiri rento ja opiskeluun kannustava. Lupaamme tukea omien vahvuuksien löytämisessä; oli opiskelijalla sitten halukkuutta osallistua kansainvälisiin projekteihin, saada tehokasta apua liikuntavalmennukseen tai vaikkapa toimia osuuskunnassa.

Lähetämme ylpeinä maailmalle meiltä valmistuvat opiskelijat, sillä he ovat yleissivistyksen lisäksi organisointi- ja ongelmanratkaisutaitoisia sekä arviointikykyisiä. He ovat saanet kokemusta esiintymisestä ja talousasioiden hoitamisesta. He hallitsevat tieto- ja viestintätekniikkaa ja ovat harjaantuneita neuvottelu- ja kokoustaidoissa. Joutsan lukiosta valmistuu todellisia tulevaisuuden työelämätaitajia!

Joutsan lukio
Koulutie 2
19650 Joutsa
lukio@joutsa.fi

Arto Juntunen, rehtori
040 766 7889

Terttu Lahtela, koulusihteeri
040 829 0466

Sanna Pienmäki, opinto-ohjaaja
040 846 9149

www.joutsa.fi/lukio
www.peda.net/veraja/joutsa/lukio

Mitä pidät Joutsan lukion uusista tiloista?
Hienot ja toimivat
Ihan jees
Jotain kehitettävää vielä olisi