Fid Engineering Oy

Yrityksen toimiala
Teollisuus ja teollisuuden palvelut
Asiantuntijapalvelut, viestintä ja taloushallinto

Lyhyt kuvaus yrityksestä
Teollisuuden ja logistiikan kone-, automaatio- ja laitetoimitukset, sekä asennus-, suunnittelu-, rahoitus- ja konsultointipalvelut.

Yrityksen esittely
FID Engineering Oy toimittaa teollisuuden ja logistiikan toimijoille kone-, automaatio- ja laitetoimituksia sekä asennus-, suunnittelu- ja konsultointipalveluita.

Ketterä prosessimme ja kattavat kansainväliset verkostomme takaavat kilpailukykyiset tarjoukset ja joustavan palvelun asiakkaidemme parhaaksi. Maahantuomme Meusburger raskaankaluston perävaunuja, FTG Mowi- ja Moheda metsäperävaunuja ja -nostureita sekä Penz Crane puutavaranostureita. Valikoimistamme löytyy: Raskaan kaluston tuotteet, tarvikkeet ja varaosat.  IT-alan tuotteet ja tarvikkeet koneisiin ja laitteisiin sekä teollisuuteen. Teollisuuskomponentit ja FID Smart IOT ja HMI ratkaisut. Sähköalan tuotteet ja tarvikkeet sekä hälytin- ja valvontajärjestelmät. Kuljetuskaluston päällirakenneosat ja tarvikkeet. Hydrauliikkatuotteet ja -tarvikkeet. Kattavat asennus-, suunnittelu-, rahoitus- ja konsultointipalvelut omana tai verkostomme tuottamana palveluna kattavasti koko Suomen alueella.

Yrityksen osoite
Jousitie 39 19650 Joutsa

Yrityksen sähköpostiosoite
info@fid.fi

Yrityksen puh.
0415057107

Yrityksen www sivujen osoite
http://www.fid.fi

facebook/twitter/instagram osoite:
facebook.com/FIDengineering/ instagram.com/fidengineeringoy/

Joutsaisaa elämää etsimässä
Visit Joutsa
Asioi verkossa