Versona Oy

Yrityksen toimiala
Matkailu, majoitus, ruoka ja juoma
Ohjelmapalvelut, liikunta ja aktiviteetit

Lyhyt kuvaus yrityksestä
Luontomatkailua – ja liikuntaa.

Yrityksen esittely
Versona Oy on täyden palvelun luntomatkailu -ja liikuntapalveluita tarjoava toimija Leivonmäeltä. Toimipisteitämme, joissa meillä on kiinteästi kalustoa, ovat Kivisuolla Leivonmäen kansallispuiston kupeessa (n. 3 km Selänpohjan parkkipaikka/3 km Harjulahden parkkipaikka) sekä Laukaan Varjolassa. Kalustomme liikkuu myös lajemmalla alueella ja olemme toteuttaneet erilaisia tapahtumapäiviä ympäri Keski-Suomea noin kolmessakymmenessä eri luontokohteessa. Päätuotteitamme ovat kaluston vuokrauksen ohella erilaiset luonto- ja liikuntatilaisuudet, tyhy-, virkistys-, luontkokokous jne. päivät yrityksille ja yhteisöille. Meiltä saat kaikki matkailu- ja tapahtupalvelut eli aktiviteettien lisäksi ruoat, saunat ja majoituksen tarpeenne mukaan.

Turisteille olemme sunnittelleet erimittaisia luontomatkailu tuotteita muutaman tunnin kestävästä luonto aktviteetista aina viikon kestävään Kansallispuistohyppely tuotteeseen.

Teemme mielellämme yhteistyötä paikallisten alan yritysten kanssa ja olemme mielellämme edistämässä yhteistyön laajenemista!

Meillä käy maksutavaksi kaikki yleisimmät liikuntasetelit eli Samrtum, ePassi, Eazybreak ja Edenred.

Yrityksen osoite
Pyydysmutka 21, 41370 Kivisuo, Joutsa

Yrityksen sähköpostiosoite
timo@versona.fi

Yrityksen puh.
+358443456107

Yrityksen www sivujen osoite
https://versona.fi/fi/
https://versona.johku.com/

facebook/twitter/instagram osoite:
https://www.facebook.com/Versonaservice
https://www.instagram.com/versona.experience/

Joutsaisaa elämää etsimässä
Visit Joutsa
Asioi verkossa