Kasvatus- ja perheneuvonta

Perheneuvola järjestää ohjausta, neuvontaa ja muuta asiantuntija-apua ihmissuhteisiin, perhe-elämään ja lasten kasvatukseen.  Jyväskylän perheneuvolan työntekijät psykologi  ja sosiaalityöntekijä ovat tavattavissa Joutsassa kerran kuukaudessa.

Ajanvaraus perheneuvolan päivystyspalvelun kautta, p. 014 266 3590.

Lapsiperheiden kotipalvelu

Lapsiperheiden kotipalvelu perustuu laadittuun suunnitelmaan, jossa sovitaan työskentelyn tavoitteet, tuen ja avun tuntimäärä, työskentelyaika perheessä sekä työn sisältö.

Lapsiperheiden kotipalvelun perusteet ja maksut 1.2.2018: Lapsiperheiden_kh.pdf

Hakemuslomake

 

Yhteydenotto sosiaalihuoltoon tuen tarpeen arvioimiseksi

Mikäli sinulla on huolta omasta tai läheisesi tuen ja avun tarpeesta, voit olla yhteydessä sosiaalihuoltoon tuen tarpeen arvioimiseksi alla olevalla lomakkeella. Yhteydenoton sosiaalihuoltoon voi tehdä joko puhelimitse suoraan sosiaalitoimistoon tai kirjallisesti alla olevalla lomakkeella. Yhteydenoton voi tehdä viranomainen, yksityishenkilö tai perhe itse. 

Viranomaisen tekemä yhteydenotto pyritään tekemään yhdessä perheen kanssa, mutta mikäli suostumusta ei saada ja lapsen etu sitä vaatii, on yhteydenotto sosiaalihuollon tarpeesta tehtävä salassapitosäännösten estämättä. (Sosiaalihuoltolaki 1301/2014 35§).

Sos.huolilomake 

Perheneuvolan ajanvaraus päivystysaikoina:

Maanantaisin klo 15-17
Tiistaisin klo 10-12
Torstaisin klo 12-14
Perjantaisin klo 10-12

p. 014 266 3590

 

 

Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma

Hyväksytty valtuustossa 3.6.2019 § 31