Postilaatikkopyöräily 2024

Tienoot tutuiksi pyöräillen ja kuntoillen

Kesän 2024 aikana on mahdollisuus kohentaa kuntoa ja tutustua Joutsan kylien toimintaan pyöräillen tavoitteellisesti. Tämän mahdollistaa postilaatikkopyöräily, jossa pyöräillen tavoitettavia kuntovihkoja on sijoitettu postilaatikoihin eri puolille kuntaa. Kevään aikana on tiedossa olevien kyläseurojen ja -yhdistysten kanssa mietitty laatikoille sopivat paikat. Laatikoissa on vihko, johon voi merkitä joko kierrettävän lenkin kilometrit tai käynnin laatikolla kierroksen aikana. Innokas polkija voi kiertää päivän aikana vaikka useammankin kohteen. Jos kierrät useita kohteita päivän mittaan, voit merkitä nimesi ja rastin suoritukset laatikoihin sekä joko kauimmaisen laatikon tai maalipaikan vihkoon kilometrit tai ajan, jonka pyöräilit. Kampanja-aika, jolloin vihkot ovat laatikoissaan on 3.6.-1.9.2024.

Kaikkien kesän aikana merkintöjä tehneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja. Samoin kesän aikana kaikki kohteet käyneiden kesken on oma lisäarvontansa tai muu huomiointi.

Laatikoista löytyy lisäksi tietoa lähiseudun tapahtumista sekä käyntikohteista. Laatikoihin on tulossa myös QR-koodi, jonka skannaamalla löytää kylien tiedot tiedot ja sähköisen kartan reitistä.

Paperikarttoja reitistä löytyy kirjastoista sekä kunnanviraston infosta viraston aukioloaikoina.